cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Tidebuy, ebay i sl.!!

clock-img

10.05.2014, 10:44

clock-img

Mamica24

pencil-img

1090

Drage zenice da li imate iskustva sa ovim ili sl. stranicama...

Ja bih sa tidebuy.com nesto i narucila ali nisam nesto sigurna!"

Prijateljica je narucivala sa ebay neke trakice za izbjeljivanje zuba cekala skoro 20 dana na isporuku
!! Al nije ni to dugo!!

< Poruku je uredio Mamica24 -- 10.5.2014 10:45:05 >

clock-img

10.05.2014, 13:05

clock-img

Miracle*3

pencil-img

463

Na ebay.com, prilikom narucivanja uvijek ti pise u kojem intervalu mozes ocekivati posiljku. Ako ej iz Kine, a vecina jeste, onda uglavnom minimum 20 dana, nekad i vise

clock-img

10.05.2014, 13:05

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Ja redovno narucujem sa amazon.com i 6pm.com i jos par nekih stranica. Nikad nisam imala problema, i sve mi stigne u roku od 5 dana.
Al dobro, ja sam u AmeriKa. user posted image

Prije sam bila glavna na ebay, sad vise ne.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

10.05.2014, 13:13

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Narucujem, vec godinam. Raznih iskustva imam, uglavom su pozitivna, ali ima i onih drugih.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

10.05.2014, 19:43

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

narucujem ebay, za sada pozitivna, nekad se ceka pet sest dana, a nekad i skoro dva mjeseca. za sve sto mi nije stiglo refundiran mi je novac

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Zadnji članci

article-img