Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Drage moje, ne vidjeh nigdje da je pokrenuta tema, pa reko da se ja angažujem. Ima li nas? Da se družimo...dugo je ljeto pred nama Čekam vas
24.04.2013, 16:22
Lady26
9177
Tratincice, prvo cestitam na
A pojedinacnih tema nema, mislim po mjesecima, imas temu "razgovori u iscekivanju", najbolje da se tamo ukljucis...mislim da ce ti ovu temu brisati moderatori....
24.04.2013, 16:30
tratinčicaa
-787
IZVORNA PORUKA: Lady26
Tratincice, prvo cestitam na
A pojedinacnih tema nema, mislim po mjesecima, imas temu "razgovori u iscekivanju", najbolje da se tamo ukljucis...mislim da ce ti ovu temu brisati moderatori....
Ni tamo nisam pronašla "novije trudnice" Ako postoji tema sl.ovoj neka me usmjere ili neka brišu...samo želim da se družim Pozdrav.
24.04.2013, 16:38
deset_a
151
evo, dok ne bude usmjerenja na drugu temu ja ću da ti se javim. :-) i kod mene je termin aBd oktobar 15-16 :-) Bajramska
24.04.2013, 16:47
tratinčicaa
-787
Čestitaaam, meni je oko 28. aBd a voljela bih da sam malo ranije, jer sam vaga 7.10 Drago mi je da si se javila na temu, pa neka nas odmah prebace Od samog početka imam osjećaj da nema okt.
Čestitaaam, meni je oko 28. aBd a voljela bih da sam malo ranije, jer sam vaga 7.10 Drago mi je da si se javila na temu, pa neka nas odmah prebace Od samog početka imam osjećaj da nema okt.
ima nas 'mladjih' trudnica na onoj temi dosta, ima nas 4-5 novembarskih tako prikljuci se tamo,svako pise o svom dokle je,sta je,kako ide...bez obzira na mjesece
24.04.2013, 17:26
tratinčicaa
-787
Ok, hvala ti na preporuci, iako ja tamo ništa nikoga ne kontam, u smislu da razgovori nisu koncipirani isključivo na trudnoću...nego ima svega, ali dobro. Eto neka brišu temu. Lijep pozdrav!
24.04.2013, 17:30
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: tratinčicaa
Ok, hvala ti na preporuci, iako ja tamo ništa nikoga ne kontam, u smislu da razgovori nisu koncipirani isključivo na trudnoću...nego ima svega, ali dobro. Eto neka brišu temu. Lijep pozdrav!
pa jeste bude svega, al uklopis se za dan dva, skontas ko je ko,dokle je, malo se i nauci o sedmicama i problemima koji nas cekaju poslije....tako je meni u prosloj T naumpadalo da se neko borio s necim slicnim pa se sjetim savjeta itd bude korisno
24.04.2013, 17:41
tratinčicaa
-787
IZVORNA PORUKA: Bebica11
IZVORNA PORUKA: tratinčicaa
pa jeste bude svega, al uklopis se za dan dva, skontas ko je ko,dokle je, malo se i nauci o sedmicama i problemima koji nas cekaju poslije....tako je meni u prosloj T naumpadalo da se neko borio s necim slicnim pa se sjetim savjeta itd bude korisno
Hvala draga, nastojat ću da se uklopim u društvo
24.04.2013, 18:29
Almuccia
-648
Evo da ti se i ja javim. Termin mi je 7.10. ako Bog da.
24.04.2013, 19:11
tratinčicaa
-787
IZVORNA PORUKA: Almuccia
Evo da ti se i ja javim. Termin mi je 7.10. ako Bog da.
Baš me raduje što si se javila drago mi je da nas ima Sretnu i bezbrižnu trudnoću svima nama!
24.04.2013, 21:14
mama i ja
12
nama je termin 8.10.