Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Slazem se sa svim sto su hanumice napisale i jos da dodam, svaka cast na mnogim otvorenim temama. To je pravo osvjezenje. Ranije kad dodjem na RR uglavnom bude aktivna samo tema hanumice i neka stara, a sad ne znam gdje prije da pogledam.
09.04.2008, 11:21
nikka
589
Slažem se sa haidy,najviše su bile aktine "hanumice",ništa osobno samo se nisam našla u tome,a sada ima puno zanimljivih tema i za čitati i za komentirati,i za to vam puno,puno hvala drage moderatorice i sve pohvale,u potpunosti ste opravdale vaše titule,svaka čast!
09.04.2008, 13:23
almai
795
BRAVO CURKE, samo nastavite tako!!!
09.04.2008, 13:33
sarah
545
I ja bi da pohvalim nase drage moderatorice i zahvaljujem im se na svjezini koju su unijele na forum .
A isto tako svaka cast na novim temama i moderatoricama a i ostalim forumasicama koje su dale svoj doprinos. I samo tako nastavite. A sto se tice novih tema neka slobodno i sve ostale hanumice postavljaju, samo naprijed!
09.04.2008, 13:46
dunija
35
Danas sam se tek uclanila, krasni ste svi, od tema, do komentatorki. Sv u svemu svidza mi se drustvo
09.04.2008, 13:59
Lel@
84
Drage moje,svaka vam čast!!! Odkako ste vas dvije postale moderatorice,forum se preporodio !!! Sve je na svom mjestu,uredno,stalno imate neke nove teme što je odlično!!! Samo tako nastavite,najbolje ste A da,moram pohvaliti i Eminicu,ona se takođe trudi i postavlja jako zanimljive teme!!!