Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Sta je to sto vas iznervira i razljuti? ja se "osipam" na papanluk, lopovluk, licemjerje, laz i pretvaranje _____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
da se neponavljam tiki da te potpisem _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
Bespotrebno "pametovanje" Kad neko ima onu parolu"ja,pa ja"...osipam se od tog, grrrr _____________________________“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
Laz,hvalisanje,nedostatak osnovne kulture ... _____________________________21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
Laz pa laz , pametovanje, nepotrebne savjete _____________________________Moje Sunce 25.11.2012
Nedostatak osnovne kulture _____________________________I najljepsi suncev zrak sam ugledala 23.12.2012. u 20:15 - Marea
Pametovanje, Laganje , I opterećavanje bespotrebnim stvarima...
lažni prijatelji, licemjerje,nedostatak humora kod nekih ljudi,kao i što neko napisa prije mene nedostatak osnovne kulture _____________________________mamina ljubav ~~~22.11.2013~~~ mamina sreća,a ista ljubav ~~17.02.2019~~
Nepravda u svakom obliku. _____________________________Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?! "Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...