IZVORNA PORUKA: EmNe
Zanima me imate li strah od voznje?Koliko se sigurno osjecate za volanom?Ja sam napokon skupila hrabrost da polazem vozacki ispit.Danas odvozila 6-ti cas.Ukocena sam i djeluje mi komplikovano pratit sve u jednom momentu.Nadam se da ce vremenom sve da se poslozi i da cu bit opustenija.Polazem u Njemackoj i prvi cas odmah raskrsnica i semafor,sva sam se pogubila.Kako su prosli vasi casovi obuke?Unaprijed hvala na odgovorima.
nemam strah, stalno sam u autu, vozim već 14 godina
bitno je da čim položiš kupiš si auto i počneš odmah voziti
ja sam 2006 kupila novi polo u Asi i sama otišla i preuzela ga, nije me uopće bilo strah kao novo auto da ne lupim gdje itd nisam imala tremu
od tada mi je polo extra auto, taman za potrebe jedne ženice, gepek solidan, nije prevelik, lak za parkiranje
Preporučujem da ne voziš veliko auto u startu... sa manjim je lakše barati i bitno je da shvatiš da auto ne može otići nigdje gdje ti ne želiš i bez srkleta, lagano, nek sviraju, nemoj da te to živcira, ubrzo ćeš biti pravi vozač pa ćeš i ti nekom svirati da se skloni s puta
budi oprezna kod parkinga (to je ono što u početku se vozače zeza)....
i nikada ne parkiraj na mjesta gdje ocijeniš da ćeš se teško "izvući" a ako s eto i desi nek ti ne bude blam zamoliti nekog da ti "izvuče" auto
Pa žena si, muškarci će s otimati za pomoći ti
Sretni i upješnu vožnju ti želim