Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Hajmo! Moj kaze da je na meni prvo primjetio (.)(.) i one su mu najdraze na meni, potom moja kvrgava koljena, koza, miris koze... < Poruku je uredio Pahuljicaa -- 12.3.2013 15:45:51 >
Oci i osmijeh valjda nije slagao zbog (.)(.) _____________________________Beta 05.02.2010. 12,79 Beta 29.12.10. 557,93 Beta 31.12.10 1771,92 09.08.2011. rođen moj dunjaluk Beta 09.06.15. <5 Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani 27.01.17. vanmatericna
Hihiihhiihhi :) Moj kaže guza hahahah!! Evo kaže i oči, usta, osmijeh ... I karakter poslije .. _____________________________*07.08.2010* Mamin i tatin princ, blagoslov, život! *16.03.2013* Mamina, tatina, bracina princeza, naša druga radost!
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa Hajmo! Moj kaze da je na meni prvo primjetio (.)(.) i one su mu najdraze na meni, potom moja kvrgava koljena, koza, miris koze...
Karakter dodje, da, poslije...zadrzi
Mom se prvo zacrnilo pred očima kad me vidio . _____________________________”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
ha,ha izgleda da svi prvo primjete (.) (.) moj sigurno jeste ,iako kaže da mu se jako dopadala moja duga kosa _____________________________To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje." Meša Selimović
IZVORNA PORUKA: riba78 ha,ha izgleda da svi prvo primjete (.) (.) moj sigurno jeste ,iako kaže da mu se jako dopadala moja duga kosa
Meni moj kaže da voli specifični miris moje kože... To priča dok bulji u moje gospođe... A, eto vala, ima u šta i buljiti _____________________________28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :) 05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)
IZVORNA PORUKA: jasmin Mom se prvo zacrnilo pred očima kad me vidio .
Moja straznjica, oci i mekana koza. Da i prstici na nogama. Poslije sam mu se pocela i "dublje" svidjati. heheheheh (koji je meni danas) _____________________________“It takes a long time to make it simple.”
IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: riba78 ha,ha izgleda da svi prvo primjete (.) (.) moj sigurno jeste ,iako kaže da mu se jako dopadala moja duga kosa e moj to nije mogao primjetiti
IZVORNA PORUKA: vjestica
kosu, lice i guzu a kaze da mu se svidja i moj karakter to je tek kasnije primjetio
IZVORNA PORUKA: Galicia Moja straznjica, oci i mekana koza. Da i prstici na nogama. Poslije sam mu se pocela i "dublje" svidjati. heheheheh (koji je meni danas)
IZVORNA PORUKA: Alma_27 kosu, lice i guzu a kaze da mu se svidja i moj karakter to je tek kasnije primjetio
IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: jasmin Mom se prvo zacrnilo pred očima kad me vidio . najjaci komentar do sada
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Pojma nemam,bas cu ga pitati pa vam javim. Ja mislim kosa i oci,ali nisam sigurna. _____________________________"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
Kad malo bolje razmislim u to vrijeme sam bila skoro pa savrsena,ne znam sta mu se ne bi svidjelo. Bolje da ga pitam sta mu se sad svidja. _____________________________"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
. < Poruku je uredio AnLu -- 12.3.2013 18:07:27 > _____________________________A. 10.02.2010. L. 12.08.2011.
evo ja mm pitah sta ti se svidja na meni kaze sve _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
MM na meni najviše voli sebe. kaže sve, ali sumnjam da obline nisu imale svoju ulogu u svemu. _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama