Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
MM i ja nemamo sad slobodnog vremena za surfanje, ali smo nesto trazili i nasli OVO. Mislim da su rijeci suvisne, djela sama govore kako na Planeti ima dobrih ljudi.
21.10.2008, 23:27
tweety
1407
Svaka cast! Dobrim ljudima se dobro vraca!!!!Hvala Bogu pa ima humanih ljudi na ovom svijetu.
21.10.2008, 23:48
camm
1266
bas tako tweenty dobro se dobrim vraca
svaka cast tim ljudima i divno je sudjelovati u takvoj humanosti..
22.10.2008, 00:28
lejlašh
698
Evo jedan prijedlog - možemo li i mi pomoći, mislim na forumašice RR? A da i nama daš neki žiro račun pa da i mi nešto uplatimo, naravno koliko ko može, da bi mogli svom malom hrabrom palčiću priuštiti sve što zaslužuje. Ipak ste se istrošili i previše,a treba živjeti dalje, pa bar da se dugova riješite.
Draga Amna,ja sam se sva najezila i raznijezila,kako ima zaista divni ljudi....
Ako bilo sta treba tu smo!!!!!!!
22.10.2008, 01:41
Lorna
236
da, dobro rece tweety! dobro se dobrim vraca. sto se tice pomoci, i ja sam za! Moze se napraviti donacija preko Pay Pal-a, tj. moze se uplatiti preko Pay pal-a direktno na njihov racun ili na bilo koji ziro racun. javite kad nesto izorganizujete, obavezno cu se ukljuciti!
Divno je kad vidis da jos uvijek postoje dobri ljudi ,kao sto Lejlash rece proslijedite ziro racun,svako od nas moze pomoci bar malo.
22.10.2008, 09:46
lida
421
i mi zelimo pomoci
22.10.2008, 09:49
haida
330
Ja sam za
22.10.2008, 09:54
mamy Sabina
1553
IZVORNA PORUKA: lejlašh
Evo jedan prijedlog - možemo li i mi pomoći, mislim na forumašice RR? A da i nama daš neki žiro račun pa da i mi nešto uplatimo, naravno koliko ko može, da bi mogli svom malom hrabrom palčiću priuštiti sve što zaslužuje. Ipak ste se istrošili i previše,a treba živjeti dalje, pa bar da se dugova riješite.
Potpisujem ovo !
22.10.2008, 10:00
ziki
1815
I ja sam uvijek za akciju, narocito ako je beba u pitanju. Koliko se sjecam ima nekolkio forumasica koje rde po bankama pa bi mogle vidjet oko otvaranja racuna na koji bi slali uplate.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
22.10.2008, 10:01
ElmaB
4568
Svaka cast! U danasnjem svijetu je malo ovakvih ljudi i gestova, pa svaki put kada procitam nesto ovakvo, iskreno se obradujem! Bravo!
Cure hvala vam. Mi ne mozemo jos sebi doci. U glavi nam je tolika zbrka. Neka ovaj nas slucaj bude poticaj i primjer da se u ljudima probudi svijest i osjecaj humanosti. Vjerujem da ima jos ovakvih slucajeva kao sto je nas. Mi cemo se nekako izvuci. Samo lijepo je kad znas da mozes na nekog racunati. I mi smo tu ako nekom treba pomoci na bilo koji nacin.
HVALA VAM.
22.10.2008, 22:45
lejlašh
698
Draga Amna, najvažnije od svega je da je vama došao vaš mali princ živ i zdrav, hvala Bogu, a finansije bi trebale biti najmanji problem. Međutim to nije uvijek baš tako ,a ja i druge forumašice bi stvarno željele pomoći, pa ako ti treba bilo kakva pomoć - uvijek imaš RR i hanumice.
Ja sam ovdje tek par dana, i nevjerovatno mi je kroz šta sve prolazimo da bi smo rodile svoje bebe. Svaka vam čast, sigurna sam da ste prošli svega i svašta, al izdržali ste i to je najvažnije. Pridružujem se inicijativi za pomoć. Samo recite šta, kako, gdje.
Sunce moje malo- Amila, 18.08.2008
04.11.2008, 23:19
batterfly
915
Pa zene,hocemo li pokernuti nesto na ovu temu?????
Ajmo!!
Mamsi,ti si zaduzena da nam (ako ikako mozes) saznas njihov broj ziroracuna ili nesto slicno...
Ili ako je njima neprijatno,da ti otvoris neki racun na koji cemo moci uplacivati ili da ih skupimo nekako...pa da im ti odneses??????