Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Sjecate li se vi ili jos uvijek imate spomenare ili leksikone iz mladih dana... Moji su uredno slozeni kod moje mame i to su mi jako drage uspomene na prve djecije ljubavi, stihove iz skolskih klupa...Sjecam se da sam ih uvijek citala baki Morat cu malo prelistati da napisem koji, zasad mi samo ovaj, meni najdrazi pada na pamet:
Kad sam bila mala voljela sam zvecke, a sad volim kratko osisane decke
evo i ovaj mi "naleti" u misli :
Za nju i njega koji ne znaju da se vole, ljubav je kocka leda i casa coca cole
Dajte pisite i vi nesto ako se mozete sjetit....
23.06.2010, 23:07
Dida79
3252
T i me pitaš koga volim, E vo da ti odgovorim, B rzo čitaj prva slova, E vo tebi odgovora!
U srcu sam te zaključala,
ne možeš izaći,
ključić sam izgubila,
ne mogu ga naći!
Kad se samo sjetim tih trenutaka
23.06.2010, 23:09
sporty mamaa
3211
Joj dida svaka čast Kako se toga sa kljucicem nisam sjetila Taj je bio top favorit
23.06.2010, 23:11
Dida79
3252
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Joj dida svaka čast Kako se toga sa kljucicem nisam sjetila Taj je bio top favorit
i sad mi lomi srce
A najbolji su mi komentari na pitanje sta mislite o vlasniku spomenara a jos kad simpatiji das ..nervozi nigdje kraja
23.06.2010, 23:18
mamica
363
e jeste otkacene, ma gdje se samo toga sjetiste... evo jedne iz mog spomenara:
svekrvicesjeme od salate kada vidim tvoga sina bas me briga za te....
ili
od kolijevke pa do groba najljepse je đačko doba...
23.06.2010, 23:21
Dida79
3252
Kada vidis cvijece da u vazi vene ti se sjeti mene i moje uspmene
23.06.2010, 23:36
teacher75
5394
ko te voli vise od mene, nek jos jedan list okrene, a posto nema listova vise, ja te volim ponajvise
23.06.2010, 23:43
Dida79
3252
Dok stojis na mjestu pogledaj rijeku to su moje suze sto za tobom teku au kad se sjetim jest se tad dobro plakalo
Sporty vrati ti mene u djetinstvo
24.06.2010, 00:09
sporty mamaa
3211
Nemoj dida
Evo jos koji:
Kad ti neki decko kaze, "Za tebe bih srce dao", Ti se okreni, slobodno mu reci: Sigurno si s Marsa pao....
Ili:
Djevojka je kao pahuljica, dok je u zraku, svi joj se dive, a kada padne, svi je gaze.... ( ziva istina )
24.06.2010, 00:15
Anoniman
Idi i nikada nemoj stati Idi i nikada nemoj pitati idi i nikada nemoj zaboraviti da je u životu najljepše se voljeti!
Ljubav je zlatna žica, od nje nema ništa jače, ona može da natjera svako biće da zaplače.
Ljubav je vatra koja gori, kada se gasi peče i boli.....
Muškarci su kao wc - ili su zauzeti ili su usrani!
Kada nekog voliš, iskreno ga voli nemoj da ga varaš, zapamti to boli!
Rekli su mi da dan traje 24h, 1h 60 minuta, 1 minuta 60 sekundi..... ali mi nisu rekli da 1 sekunda bez tebe traje vječnost.
Evo ga na krilu Čuvam ga, imam namjeru da ga poklonim svojoj S za 15 rođendan. Tu ima svega, stihova, priča, tu je i nešto kao dnevnik, sve vezano za njenog tatu
24.06.2010, 00:26
sporty mamaa
3211
Ja svojoj onda ne smijem pokloniti nista nije vezano za njenog tatu Tu su neki Goran, Boris i ostala kompanija, tata jos nije bio ni u planu
24.06.2010, 00:29
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: mamica
svekrvicesjeme od salate kada vidim tvoga sina bas me briga za te.... [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smil
24.06.2010, 00:30
Anoniman
Hej, ima i kod mene na početku, par imena ali je ostatak -velika večina pisana dok sam se zabavljala sa njemim tatom Zato će ga i dobiti Joj evo baš sad čitam kad smo raskinuli pa se pomirili a jooooooooj "zločo", gdje me nađe , vrati ti mene 10 godina unazad
24.06.2010, 00:31
Dida79
3252
Ma kakav tata kad sam pisala spomenare bili smo hiljadama km udaljeni...sad kad bolje razmislim trebala bi se ja nekako rijesiti ovih spomenara
24.06.2010, 00:32
Dida79
3252
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: mamica
svekrvicesjeme od salate kada vidim tvoga sina bas me briga za te.... [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smil
E gledaj ove milenium odma ona vidje ovaj o svekrvi da je Buba pa hajde a sto ti
24.06.2010, 00:32
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dida79
Ma kakav tata kad sam pisala spomenare bili smo hiljadama km udaljeni...sad kad bolje razmislim trebala bi se ja nekako rijesiti ovih spomenara
A šta ću kad smo se počeli zabavljati ja imala 16 godina , još bila u folu spomenara
24.06.2010, 00:36
sporty mamaa
3211
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
IZVORNA PORUKA: Dida79
A šta ću kad smo se počeli zabavljati ja imala 1' godina , još bila u folu spomenara
Kod mene nema nigdje o svekrvama Bit ce da su ove sto su tada pisale o tome vec naslutile sta ih ceka
24.06.2010, 00:39
Dida79
3252
Ma ni kod mene Kod mene je glavni Djemi
PS enisa sjecas li ga se na vrhu ulice je stanovao
24.06.2010, 00:39
milenium
6133
nisam se mogla prestat smijat kad sam pročitala ovaj o svekrvi.još ono...''sjeme od salate''...
24.06.2010, 00:41
milenium
6133
imam i ja spomenar al nije iz vrtića već osnovna i srednja škola i tadašnji ''ljubavnici'' .da vidite kako je uredan unutra ,sve po špagi razne slike parova i prirode,zatim neki suhi listovi i suho cvijeće a ispod datum kad je taj list otpao ili ubran
24.06.2010, 00:44
sporty mamaa
3211
Ako me ne volis, to je tvoje pravo, al kad prodes pored mene, bar mi reci zdravo
Voljela sam te, volio si i ti mene, voljeli smo jedno drugo, ali ne u isto vrijeme
24.06.2010, 00:46
gerberka
-1539
IZVORNA PORUKA: milenium
imam i ja spomenar al nije iz vrtića već osnovna i srednja škola i tadašnji ''ljubavnici'' .da vidite kako je uredan unutra ,sve po špagi razne slike parova i prirode,zatim neki suhi listovi i suho cvijeće a ispod datum kad je taj list otpao ili ubran
24.06.2010, 00:48
sporty mamaa
3211
A evo jedan za sva vremena
Kada volis voli dva, kada ljubis, ljubi dva, kad te jedan iznevjeri, drugi stoji u rezervi....