cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Snimanje kukova u Tuzli

clock-img

15.09.2008, 21:03

clock-img

rozi

pencil-img

745

Malom ce sad 3 mjeseca , pa trebamo ici na snimanje kukova. E sad , dobila sam uputnicu za Dom zdravlja u Tuzli, a cula sam da ima privatno u Zivinicama. Zanima me da li se narucuje i ceka u Domu zdravlja? Ili je mozda bolje da idem privatno,. Kakve su vasa iskustva (sa ovog kantona )?user posted image

clock-img

16.09.2008, 12:27

clock-img

triplemama

pencil-img

1097

Draga Rozi,
u TZ se za snimanje pravi termin i čeka se oko 2-3 mjeseca user posted image  i to moraš otići lično u DZ da ga pregleda pa da napravi termin za UZ.
Ista Dr. koja radi i u DZ ima privatno ordinaciju pa možeš odvesti Damira prvi put pa onda poslije ići u DZ . Neznam br.tel u ordinaciji ali znam u DZ pa se možeš informisati u vezi privatnog pregleda. Broj je 282-411 lok.182 traži dr. Dubravku Bosankić- Tadić

Ko čeka i dočeka NOVI ZAKON O "AS"
Savjetnica za AS udruženja DjeCa

clock-img

16.09.2008, 13:43

clock-img

lu

pencil-img

46

ja sam cekala dva i pol mjeseca po dobivenoj uputnici kod lijecnice Dubravke, sto je praksa za DZ. za privatno ne znam.

clock-img

17.09.2008, 10:01

clock-img

rozi

pencil-img

745

Hvala  puno, nazvacu da vidim kod te doktorice Dubravke ili kod tog doktora u Zivinicama, skontacu gdje budem raspolozena iciuser posted image user posted image user posted image .  Ako neko ima broj ordinacije kod te doktorice neka javi. Triplemama, znas li gdje je ordinacija?

clock-img

17.09.2008, 10:11

clock-img

lamka

pencil-img

571

ja sam isto snimala u tuzli u DZ ali nismo cekali dugo nekih 10-tak dana a isli smo kod dr. kasumovica

Lamija duša duše moje
21.08.2006

clock-img

17.09.2008, 11:09

clock-img

triplemama

pencil-img

1097

Iza suda tamo blizu Šahinpašića

clock-img

17.09.2008, 11:11

clock-img

lamka

pencil-img

571

triplmama znas li ti gdje ima privatna ordinacija u tuzli da mi operisu curici frenulum na gornjoj usnici
to se radi na gradini a rade maksilofacijalni hirurg
jer me gore razvlace ima i godina a ne znam gdje mogu privatno to da uradim
ako znas please javi
jer cu poluditi od ovih doktora

Lamija duša duše moje
21.08.2006

clock-img

17.09.2008, 16:17

clock-img

rozi

pencil-img

745

IZVORNA PORUKA: triplemama

Iza suda tamo blizu Šahinpašića

Hvala user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2008, 23:29

clock-img

triplemama

pencil-img

1097

Lamka kod Azabagića u Klosterskoj (kod Expres restorana i Katoličke škole)

clock-img

18.04.2015, 09:42

clock-img

voss

pencil-img

1

Koga interesuje imate snimanje kukova od skora i u ordinaciji Alabajci user posted image .. Mi smo nazvali dobli odmah termin i jucer obavili pregled, sve je ok user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img