Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
evo nesto gledam i primjetim da imamo raznih tema za zabavu, al ni jednu striktno samo za smijesne slike pa bujrum evo ja cu poceti naravno, a mi se pridruzite
tekst u meniju na desnoj strani je na engleskom (bar trebao biti) < Poruku je uredio dina RR -- 9.9.2008 13:17:51 >
Ovo vam je pospana macka
Bosanski putokaz
dosta od mene za sad
ona macka isto ko sto je sad moj macak
Dino, niko se ne javlja na ovaj broj za golfa Treba mi neko kurbane prevesti Extra je _____________________________Bakir 20.04.2008.
_____________________________Bakir 20.04.2008.
Ovakav će moj sin da bude Picture Gallery Update!
bravo cure, baš sam se nasmijala _____________________________Una 18.10.2009. Azra 05.08.2013. _____________________________ Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....
Ovo je aprilsko izdanje casopisa Parents _____________________________Bakir 20.04.2008.
Ovako ćemo mi na RR kad ostarimo
A ovako naša djeca:
_____________________________...edvin...15/6/o8
jos jedna od mene:) _____________________________...edvin...15/6/o8
_____________________________Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D
_____________________________Merjema 02.08.2002. Imran 11.11.2005. Burhan 27.11.2007.
vala bas!!! _____________________________MAMINI MOMCI HARIS 18.04.2002 SAMED 04.07.2005
a sta bi dale za ovaj topic? < Poruku je uredio medavi -- 9.9.2008 23:51:47 > _____________________________MAMINI MOMCI HARIS 18.04.2002 SAMED 04.07.2005
_____________________________MONIKA 11.12.2007 Jeder Mensch begegnet einmal dem Menschen seines lebens,aber nur wenige erkennen ihn rechzeitg! http://www.youtube.com/watch?v=P6WlXmHrnyU
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...