cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Sirasti iscjedak

clock-img

01.04.2008, 15:23

clock-img

Mirela27

pencil-img

21

´pomozite mi 
imam sirast iscjedak  bjeli,,ne svrbi me  10 dana do menstruacije

nemam pojma sta bi moglo biti.pila sam klomifen  da mozda on nije to prouzrokovo

hvala

mirela 27

< Poruku je uredio malena27 RR -- 30.5.2012 8:20:50 >

clock-img

01.04.2008, 15:35

clock-img

budućamama

pencil-img

1306

Meni je sirasti iscjedak bio znak upale, ali sve zavisi kakav je i da ima miris Imaš li svrab ili pečenje dole i sl?
Doduše, ja nisam koristila klomifen pa ti ne bih znala reći da li to klomifen može prouzročiti.
Znam da kao i ja mrziš ovo što ću ti reći, ali da bi bila rahat-odi doktoru.
Pusica i sretno

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....

clock-img

01.04.2008, 15:39

clock-img

vildana26

pencil-img

36

Ja sam prije 2 mjeseca isto imala sirast iscjedak, i jako neugodnog mirisa, pa jos i svrbi.
Ma da poudis
Uglavnom ja sam otisla svo dr., do mi je kanesta vag. 3, pa iza toga da pijam laktogin 15 dana, a uz to jos i neo-penotran vaginalete 7 dana.
Kad je završena terapija, radila sam kontrolni pappa i sad je sve kako kaze dr. ODLIČNO.
Ja sam poboljsanje osjetila odam za nekih 3-4 dana, i zato ti svjetujem da ides doktoru, da se nepatis bezveze.

clock-img

01.04.2008, 16:27

clock-img

Mirela27

pencil-img

21

mene to ne svrbi i nema mirisa?

jednodstavno je ljepljiv ,sirast i bjel

hvala

clock-img

01.04.2008, 17:13

clock-img

tikica_69

pencil-img

461

Mozda plodna sluz?

- 20 neuspjelih pokusaja (AIH/IVF/ICSI), 2 x biokemijska
- http://zalauru.blog.hr/
Ja se ne predajem!

clock-img

01.04.2008, 18:37

clock-img

seki

pencil-img

103

cao,
imala isto u trudnoci.Doktor mi je rekao da su to gljivice i dao mi neke vaginalete.

clock-img

01.04.2008, 19:08

clock-img

medolino

pencil-img

207

Ja sam jednom imala sirast iscjedak al baš kao sir i bude ga dosta i to je kao neko gljivično oboljenje i koristila sam vaginalete, i išla kod doktora da oni mažu nećim i pila tablete
a dobar gin mi je rekao da to nije ništa opasno samo dosadno i valjda se vrača i dođe prije menstruacije i zato je meeni i kasnila, pa kad se izlijeći dođe i user posted image
Ja ti želim da ti nije ništa kao meni jer je mene malo i svrbilo i nekada bolni odnosi

Mozda smo bili jedno drugom zaista sudjeni
al' sreca kofere spakova
od nas se odseli
sakricu suze za kraj
da mi ne pokvare sjaj
za jos koji tren dok ti nocas pripadam

clock-img

01.04.2008, 19:35

clock-img

Pilka

pencil-img

58

Eh draga Mirela ko da sebe slusam. Evo ja maloprije vidjela da imam sirasti iscjedak... nema ga puno i nema mirisa  i zasad me ne svrbi ali sam isto tako zabrinuta. Doduse nije bas sirast jer je prilicno "suh" bijel i mrvichast. Sutra svejedno idem doktoru na drugu folikulometriju pa cu da je pitam. Ja sam cekala plodnu sluz ali eto od nje ni traga ni glasa pa sam se sad zabrinula da mozda necu ni imati ovulaciju.  Sto se tice klomifena ja nisam imala takvih problema sa njim. Imala sam neke druge nus pojave ali to ne. Ma ne sekiraj se nije to nista jer najvaznije je da nema miris i da ne svrbi.
Pozdrav

< Poruku je uredio malena27 RR -- 30.5.2012 8:21:19 >

;-)

Zadnji članci

article-img