Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
´pomozite mi imam sirast iscjedak bjeli,,ne svrbi me 10 dana do menstruacije
nemam pojma sta bi moglo biti.pila sam klomifen da mozda on nije to prouzrokovo
hvala
mirela 27
< Poruku je uredio malena27 RR -- 30.5.2012 8:20:50 >
01.04.2008, 15:35
budućamama
1306
Meni je sirasti iscjedak bio znak upale, ali sve zavisi kakav je i da ima miris Imaš li svrab ili pečenje dole i sl? Doduše, ja nisam koristila klomifen pa ti ne bih znala reći da li to klomifen može prouzročiti. Znam da kao i ja mrziš ovo što ću ti reći, ali da bi bila rahat-odi doktoru. Pusica i sretno
01.04.2008, 15:39
vildana26
36
Ja sam prije 2 mjeseca isto imala sirast iscjedak, i jako neugodnog mirisa, pa jos i svrbi. Ma da poudis Uglavnom ja sam otisla svo dr., do mi je kanesta vag. 3, pa iza toga da pijam laktogin 15 dana, a uz to jos i neo-penotran vaginalete 7 dana. Kad je završena terapija, radila sam kontrolni pappa i sad je sve kako kaze dr. ODLIČNO. Ja sam poboljsanje osjetila odam za nekih 3-4 dana, i zato ti svjetujem da ides doktoru, da se nepatis bezveze.
01.04.2008, 16:27
Mirela27
21
mene to ne svrbi i nema mirisa?
jednodstavno je ljepljiv ,sirast i bjel
hvala
01.04.2008, 17:13
tikica_69
461
Mozda plodna sluz?
01.04.2008, 18:37
seki
103
cao, imala isto u trudnoci.Doktor mi je rekao da su to gljivice i dao mi neke vaginalete.
01.04.2008, 19:08
medolino
207
Ja sam jednom imala sirast iscjedak al baš kao sir i bude ga dosta i to je kao neko gljivično oboljenje i koristila sam vaginalete, i išla kod doktora da oni mažu nećim i pila tablete a dobar gin mi je rekao da to nije ništa opasno samo dosadno i valjda se vrača i dođe prije menstruacije i zato je meeni i kasnila, pa kad se izlijeći dođe i Ja ti želim da ti nije ništa kao meni jer je mene malo i svrbilo i nekada bolni odnosi
01.04.2008, 19:35
Pilka
58
Eh draga Mirela ko da sebe slusam. Evo ja maloprije vidjela da imam sirasti iscjedak... nema ga puno i nema mirisa i zasad me ne svrbi ali sam isto tako zabrinuta. Doduse nije bas sirast jer je prilicno "suh" bijel i mrvichast. Sutra svejedno idem doktoru na drugu folikulometriju pa cu da je pitam. Ja sam cekala plodnu sluz ali eto od nje ni traga ni glasa pa sam se sad zabrinula da mozda necu ni imati ovulaciju. Sto se tice klomifena ja nisam imala takvih problema sa njim. Imala sam neke druge nus pojave ali to ne. Ma ne sekiraj se nije to nista jer najvaznije je da nema miris i da ne svrbi. Pozdrav
< Poruku je uredio malena27 RR -- 30.5.2012 8:21:19 >