Da li ste jedno ili drugo? (preuopćen naziv, ali mislim na "napucani" stil ili onaj ležerniji) Kakve ste bile kao djevojke? U čemu se vi najbolje osjećate? Šta volite vidjeti na nekome? (da biste i vi rado imale na sebi, ili, naprotiv: sviđa vam se ali vi to nikada ne biste obukle)
< Poruku je uredio acudesa RR -- 29.5.2010 1:01:58 >
22.04.2010, 15:25
acudesa
7725
Evo ja ću: ja sam bila zakleta rokerka u mladosti, a napucane cure sam zvala "ženice" ...mislila sam da nikada to neću promijeniti (mladalačka zaluđenost)...a, nije mi se sviđalo kad vidim službenika od 40 godina u farmerkama i džins jakni, duga kosa u repu...džaba je )...ja sam sad u elegantnom fazonu, i drago mi je, super se osjećam u tome...a, super mi je vidjeti cure u kratkom kožnjaku, farmerkama, ravnim cipelicama i cool šalom oko vrata, al ja to ne nosim..eto
22.04.2010, 15:29
Lalana
866
Jao, acudesa, ala ga i tebi teme padaju na pamet
Ja licno mislim, da smo mi sve, i shminkerke i coolerke, zavisi od situacija, naravno necu se za svadbe obuci kao za obicnu posjetu, ali da to mora biti "nesto" mora. Ali nimalo mi ne smeta ako se na drugim osobama, s kojim sam u blizini u drustvu, nadje nesto sasvim obicno i svakodnevno, jer nisam osoba kojoj izgled utice na misljenje o toj osobi. Sto se mene tice moze i u pidzami doci, bas me briga, bitno mi je kakav je kao covjek. A ja licno nisam sportski tip, nego nekako volim eleganciju i sve vise tezim ka takvoj odjeci, ne znam zasto, izgleda to dodje sa godinama prije se nisam mogla zamisliti u haljini sa nekim stiklicima, dok sad uzivam u tome. I pocinjem polahko odjecu prilagodjavati tom stilu. Mozda je nekome cudno, jer sam pokrivena, ali uglavnom sjedim u zenskom drustvu gdje se sve uredimo i skontam da smo ipak sve mi zene i coolerke i shminkerke.
22.04.2010, 15:36
acudesa
7725
Ja sam vazda shminkerka, zakleta ...
22.04.2010, 15:36
Lalana
866
acudesa, jesi li dobila moj PP, nesto mi govori error
22.04.2010, 15:41
acudesa
7725
Jesam
22.04.2010, 15:42
SailorMoon
1300
Ja sam vala oboje. Zavisi kako sam se naspavala . Mjenjam cesto stil. Na poso ili idem napucana ili u farmerkama i patikama. Zavisi od razpolzneja. Znala sam i u farmerkama i patikama otici u disko, a isto tako napucana kao manekenka. Sve zavisi od razpoloznenja. Ali je sminka jedan must have, pa bila kakav outfit bio.
22.04.2010, 15:47
Dida79
3252
Nikad nisam bila "sminkerka",volim lezerniju odjecu i njoj se osjecam ugodno.Omiljena kombinacija mi je lagane pantalone u kombinaciji sa leprsavom tunikom i ravne cipelice.A primjetila sam da u zadnje vrijeme sve cesce obucem i neku haljinicu,cak sam i prije neki dan sebe pocastila haljinom I sad cekam ljepse vrijeme da bi je mogla obuci
22.04.2010, 15:48
marny
491
uh, ja se voooolim fino obući. Ja sam i šminkerica i ovo drugo , stalno vrtim modne stranice, volim ići po dućanima, lijepo kupiti, lijepo izgledati.................... po dućanima sam svim prodavačicama na- ti, sve me znaju
22.04.2010, 15:49
niki83
2113
cool tema Eh ja sam cini mi se oduvijek bila "shminkerka" jos od srednje skole...nekako sam oduvijek voljela taj elegantni look.. poslije se to poklopilo i sa mojim zanimanjem (prosvjetni sam radnik)...ali stvarno volim vidjeti cure u farmerkama i patikama i znam da im je udobnije nego meni na stiklicama..ali eto sta cu kad ja to ne znam nositi
22.04.2010, 15:51
Madam Mohamed
156
Super tema. Prije pokrivanja zivot je bio nezamisliv bez martinki i starki. Oh kad se sjetim..Kada sam se pokrila, martinke sam izbacila. Postale su mi teske ali starke i danas nosim. Po potrebi sam oboje. Pred muzem sminkerka, a u kuhinji coolerka.
22.04.2010, 15:56
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: Madam Mohamed
a u kuhinji coolerka.
...ja ne smijem ni napisati kad sam ja coolerka...mm se prepadne kad ustane, stravu mu saljevam
22.04.2010, 15:58
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: Dida79
Nikad nisam bila "sminkerka",volim lezerniju odjecu i njoj se osjecam ugodno.Omiljena kombinacija mi je lagane pantalone u kombinaciji sa leprsavom tunikom i ravne cipelice.A primjetila sam da u zadnje vrijeme sve cesce obucem i neku haljinicu,cak sam i prije neki dan sebe pocas_tila haljinom I sad cekam ljepse vrijeme da bi je mogla obuci
eto vidiš, ti si meni baš dotjerano izgledala, (nema na čemu )...mada, kad vratim film bila si u farmerkama na kafi, meni ono ne bi onako dobro strajalo (opet, nema na čemu)
< Poruku je uredio acudesa RR -- 22.4.2010 15:59:10 >
22.04.2010, 15:59
Visnja RR
15102
u osnovnoj skoli hippie fazon u srednjoj pod uticajem new weve ali sam brz presla na neku neobaveznu varijantu "kako mi se prahne" nakon toga sve star raspolozenja .. ljeti ima i ludih varijanti (najcesce na moru) ali inace leviske, leviske i samo leviske... i na rodjenom vjencanju sam bila obicno obucena... jer ne volim vjencanice (najcesce zesci kich), sve mi to nekako ko cirkus (parada pijanstva i kica)
22.04.2010, 16:01
Skvo RR
4542
Kako, kada i gdje !
Dida79
3252
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
IZVORNA PORUKA: Dida79
Nikad nisam bila "sminkerka",volim lezerniju odjecu i njoj se osjecam ugodno.Omiljena kombinacija mi je lagane pantalone u kombinaciji sa leprsavom tunikom i ravne cipelice.A primjetila sam da u zadnje vrijeme sve cesce obucem i neku haljinicu,cak sam i prije neki dan sebe pocas_tila haljinom I sad cekam ljepse vrijeme da bi je mogla obuci
eto vidiš, ti si meni baš dotjerano izgledala, (nema na čemu )...mada, kad vratim film bila si u farmerkama na kafi, meni ono ne bi onako dobro strajalo (opet, nema na čemu)
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
u osnovnoj skoli hippie fazon u srednjoj pod uticajem new weve ali sam brz presla na neku neobaveznu varijantu "kako mi se prahne" nakon toga sve star raspolozenja .. ljeti ima i ludih varijanti (najcesce na moru) ali inace leviske, leviske i samo leviske... i na rodjenom vjencanju sam bila obicno obucena... jer ne volim vjencanice (najcesce zesci kich), sve mi to nekako ko cirkus (parada pijanstva i kica)
Tebe čekam, mangupe u levisicama
22.04.2010, 16:02
Visnja RR
15102
i kad umrem u njima idem na onaj svjet
22.04.2010, 16:06
salmy
5830
Nesto kontam sta li sam nekako sam uvijek kombinovala sportsku i modernu varijantu! imam neki svoj stil,sta znam neko ga voli a neko ne! samo se osipam na svoju generaciju kad se uda,odmah se zadaju suknjice do koljena sakutic i ravne cipelice! Od te varijante mi nije dobro! Mozda sam ipak ovo drugo
22.04.2010, 16:07
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
i kad umrem u njima idem na onaj svjet
joj, i ja ih volim, al stvarno mi je backgrounds ...ne bih hvala, ne sviđa mi se kako mi stoje
22.04.2010, 16:08
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: salmy
Nesto kontam sta li sam
ili je do mene (pa mi sve smiješno) ili si ti stvarno provala od žene
22.04.2010, 16:13
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: salmy
Nesto kontam sta li sam
ili je do mene (pa mi sve smiješno) ili si ti stvarno provala od žene
ja sam samo u horoskopu
22.04.2010, 16:18
acudesa
7725
ti imaš baš nešto između, pravi sportsko elegantni stil
22.04.2010, 16:34
salmy
5830
ti imaš baš nešto između, pravi sportsko elegantni stil
Kad pijemo tu kafu odoh ja OT da se ispricamo bez djecice!
22.04.2010, 16:44
Lalana
866
Ja imam pitanje, zasto mi zene uvijek imamo u glavi da nemamo nista obuci,