Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nisam uspjela naci temu sa ovakvim informacijama, pa ukoliko sam zapocela duplu temu, premjestite me Zanima me kada ste nakon transfera prvi put imale odnose? Ja sam imala transfer prije 13 dana (3-dnevni embriji) i beta je pozitivna. Negdje sam citala da se treba suzdrzavati do potvrdjene trudnoce, ali ja se ne usudim jos pokusati....
02.12.2011, 09:13
tanananka
725
Ja ti ne bih preporucila da pokusas,pogotovo sad na pocetku trudnoce,dok ne vidis kako ce se sve odvijati. Onda mozes pitat i dr kad budes isla na UZ.
02.12.2011, 10:28
bosss
190
ja se nebi usudila i da mi doktor kaze da mogu , kad sve to prodjes i dodjes do pozitivne bete ja licno nebi rizikovala. al to je moje misljenje svi smo razliciti.
02.12.2011, 11:16
balasgirl
972
Sanjalice, ja bih se strpila malo. Super za beticu biće aBd trostruka, a onda će doći i seksić . Ja čitavu trudnoću nisam imala seksualne odnose i preživjela sam hehehehe.
02.12.2011, 14:26
AAvalon
1107
ni ja se ne bih keksala... ja sam zatrudnila sa IUI, pa se nisam od bete keksala, pa evo, zivi i zdrav i mm i ja, nista nam ne fali, nadoknadicemo aBd... mada je dr rekla da mozemo, ali neka hvala, meni se ne rizikuje
nego, jesi li ti ponovila betu, nadam se da se uredno uduplala...
02.12.2011, 17:15
sanjalica_m
249
Jesam, danas, i iznosi samo 40,64 Bas sam se nasekirala...
25.01.2016, 15:26
malena27 RR
15117
Nakon transfera nipošto...Mi smo do ulaska u 4. mjesec trudnoce imali zabranu ginekologa, a kad smo dobili ok, nije bilo sexa do poslije ceteresnice... Muz se bojao, jednom smo kao pokusali i nista ne bi...