ah šta reći, ja ih se rado sjećam i dana iz OŠ i iz srednje
i drago mi je vidjeti raju iz razreda, učiteljicu, nastavnike, profesore
inače zavšrila sam V gimnaziju, smjer upravno administrativni tehničar, uglavnom su cure bile u razredu u IV godini i dva momka..... za jednog sam se udala a drugi mi je super frend, super smo se družili, imali extra razrednika, nezaboravnu exkurziju (osobito za mene i mm) i jako lijepu matursku večer
maurirala sam 97 godine, poslijeratno vrijeme, nema se baš para za sve i svašta al nešto se skontalo pa je mama sašila haljinu za maturu koji je kasnije nosilo nekolicina djevojaka na svojim maturama
imala sam stručne predmete uredsko poslovanje, pravo... praksu smo imali utorkom ( u 3 i 4 godini) pa sam ja jednu godinu radila praksu u Učiteljskoj školi a jednu godinu sam bila u firmi kod prijatelja mojih roditelja....
da imala sam jedan iz vladanja u 3 i 4 godinu, zbog neopravdanih, bila sam velika spavalica i stalno sam kasnila na 1 čas a na zadnji sam bila smorena da idem, osobito kad sam se počela zabavljati sa mm .... nedovoljno vladanje mi je upisano u svjedočanstva
inače nisam bila loš đak, prosječan, iz bosanskog sam bila poprilično dobra, a prof francuskog mi je stalno govorila da bi trebala upisati književnost nidje veze, uradila sam par lijepih sastava pa ih se dojmilo
Kasnije su me zvali da napišem neki tekst o rahmetli bratu u školskom listu, dobro sam to odradila..... poprilično tužan tekst svaki put se rasplačem kad ga čitam, dobro je da me nisu zvali da ga javno pročitam