cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Sara je rodila svog Arijana

clock-img

24.08.2010, 08:42

clock-img

kanita25

pencil-img

1042

user posted image drage moje evo najiscekivanije bebice user posted image user posted image user posted image
Sara mi je upravo javila da je sinoc u 23:11 rodila svog andela,svog Arijanauser posted image user posted image
napatila se jest ali kaze da je vredilo svakog bola user posted image
Arijana je tezak 3700g, a dug 53 cm

Draga Saro ja ti od sveg srca zelim brz oporavak  da tvoj Arijan bude ako Bog da puuuuno godina ziv,zdrav i sretan djecak,da slusa mamu i tatu..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

clock-img

24.08.2010, 09:19

clock-img

mala86

pencil-img

2755

dobrodosla najiscekivanija bebice user posted image user posted image user posted image user posted image

cestitke od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

24.08.2010, 13:46

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

nastavljamo na
http://www.ringeraja.ba/forum/m_696271/mpage_3/key_/tm.htm#696776
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img