Pozdrav,izvinjavam se ukoliko ima ista tema,molim vas da prebacite ovu.Ja sam mama jednog decaka od dve i po godine,rastala sam se pre godinu dana.Ja sam mama koja zivi za svoje dijete,koja se mnogo trudi koja 6 x na dan pravi razne obroke svom sinu jer on jede samo toplo i sveze,koja nigde ne izlazi jer je to trosak,sigurno ce mi za njega nesto trebati,koja svaki dinar odvojim da dijete odvedem u grad,u parkic,u igraonicu,na kolace,i sta god on zeli.Nije razmazen,.Moje dijete ide kod oca svaku nedelju i srijedu,citav dan provede kod njega i uvece kada ga cekam da ga preuzmem,on vristi nece meni,znaci uzmem ga na silu,ostao bi kod oca.Jako mi je tesko,to je otac koji je maltretirao i mene i dijete na sve nacine,ima para a dijetetu vec godinu dana nije dao niti jednu marku,niti mu je sta od gararobice kupio.Uopste nemam problem s tim da dijete vidja oca.Samo mi nije jasno sta se dogadja,gdje ja grijesim.Ja sam mnogo vezana za svoju majku koja se nije ni pola trudila oko mene kao ja oko svog dijeteta.Moje dijete se stalno vraca bolesno od oca,jako je osjetljiv,ukoliko ga samo malo opiri vjetar,popije hladno,to su muke 15 dana.Otac nece inhalator da mu kupi.Nocina ne spavam i stalno je tako,i nije mi tesko to je moje dijet,ali ja vidim da to dijete nije uopste vezan za mene,kao da sam neka komsinica,mama hocu vode,hocu jedem,piskim i to je to.Kad ga zelim uzeti da ga mazim,da pricamo,on mi kaze cuti,dere se a to je dijete od 2,5 godine.Ja ga uopste ne pritiscem,niti grdim kada tako nece meni,ne pricam mu nista o ocu.Samo ako me pita gdje je tata,ja kazem doci ce u nedelju.On ga odvraca i to je jasno.Jel imao neko slicno iskustvo.Meni je mnogo tesko,ja sam ga sama odgojila,i dok sam bila u braku otac ga nikada nije nosao,ljuljao,tata je uvjek izlazio.