cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Sašijte sami cipelice za bebu

clock-img

14.03.2010, 13:33

clock-img

Anoniman

Imamo teme gdje kupiti i kakve kupiti cipelice za bebe, a nigdje kako ih same možemo napraviti...Pa evo par ideja i linkova kako se prave... ja sam oduševljena kad sam vidjela pogotov za djevojčiceuser posted image ...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ako ste pravile ovako nešto voljela bih da vidim i vaše kreacijeuser posted image

clock-img

14.03.2010, 13:39

clock-img

Anoniman

Evo i kako se prave
klik
klik

clock-img

14.03.2010, 13:44

clock-img

Anoniman

Ovdje imate more ideja da parite očiuser posted image
fotogalerija

clock-img

14.03.2010, 13:48

clock-img

Anoniman

Ako ubijedim sestru pošto ona ima mašinu (ali je polijena) napravit ćemo conversice za mog Alimauser posted image ...pa et možda i mi stavimo svoju slikicuuser posted image

clock-img

14.03.2010, 17:09

clock-img

Anoniman

Breskva, hvala puno na ideji!!!
Krajem godine postajem tetka po drugi put, pa će bebač dobiti od tetke nove pape...

clock-img

14.03.2010, 17:51

clock-img

Koalinka

pencil-img

127

Breskva, divne su, ja sam oduševljena, super što ima i šablon pa možemo probati...
Hvala ti za ovaj link! user posted image

clock-img

14.03.2010, 18:16

clock-img

lekica83

pencil-img

689

Breskva super ideja i predivne su cipelice, a posto moja mama ima masinu ima da je zaposlim, hehehe, hvala punooo

Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.

clock-img

14.03.2010, 20:12

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Pre pre pre slatke su!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

18.03.2010, 10:17

clock-img

mamica87

pencil-img

518

Breskva da te pohvalim super ideja bas su slatke cipeliceuser posted image user posted image user posted image

Benjamin 17.07.2009

clock-img

22.03.2010, 09:36

clock-img

Anoniman

nema na čemu drage moje ja sam samo proslijedila link na koji sam naišla znam da ovdje ima kreativnih ženica koje bi ovo super odradile...Ja čekam na vaše sličice, meni će trebati baš puuno vremenauser posted image

clock-img

26.04.2010, 22:36

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Ideja je fenomenalna user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

27.04.2010, 14:50

clock-img

mamina cura

pencil-img

1288

Super su cipelice. Ima u hr teta sivalica koja radi fenomenalno slatke po narudzbi ;) Zove se Fana

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

clock-img

17.01.2011, 13:05

clock-img

Srculence

pencil-img

848

super su stvarnouser posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

17.01.2011, 13:13

clock-img

Mjeseceva Pratilja

pencil-img

975

Odlicna tema, Breskvice.
Ja volim ove radove. user posted image  Nadam se da ce mi poci za rukom..Hvala ti do neba!

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

clock-img

17.09.2011, 21:06

clock-img

Gia80

pencil-img

15

Ima li neka clanica foruma da se bavi sivenjem cipelica ze bebe?  Pozeljno bi bilo da je iz Zenice,ali nije uslov. Nisam bas nadarena za bilo kakve rukotvorine, niti imam koga poznatog da mi sasije, a imam more ideja user posted image ...Vidjela sam preslatke baletankice u H&M, ali online narudzbe ne idu za BiH... Btw, mozete li mi preporuciti prodavnice sa obucom za bebe u Sarajevu? Cesto dolazim, pa da ne lutam, do sada sam bila samo u Chiccu. 

''And those who were seen dancing were thought to be insane by those who didn''t hear the music''

clock-img

11.12.2013, 23:41

clock-img

palcica.a

pencil-img

12

Vidjela sam na jednom portalu uputstvo za pravljenje torte u obliku djecijih cipelica...predobra izgleda :)

clock-img

26.09.2014, 13:20

clock-img

gagala

pencil-img

152

IZVORNA PORUKA: Gia80

Ima li neka clanica foruma da se bavi sivenjem cipelica ze bebe?  Pozeljno bi bilo da je iz Zenice,ali nije uslov. Nisam bas nadarena za bilo kakve rukotvorine, niti imam koga poznatog da mi sasije, a imam more ideja user posted image ...Vidjela sam preslatke baletankice u H&M, ali online narudzbe ne idu za BiH... Btw, mozete li mi preporuciti prodavnice sa obucom za bebe u Sarajevu? Cesto dolazim, pa da ne lutam, do sada sam bila samo u Chiccu. 

gia, imam mašinu i nije frka da ti se sašije ako nešto želiš ...samo javni na pp pa se dogovorimo

Moj Anđeo je uvijek sa mnom :)

clock-img

26.09.2014, 13:22

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: gagala
gia, imam mašinu i nije frka da ti se sašije ako nešto želiš ...samo javni na pp pa se dogovorimo

S obzirom da je žena pisala prije 3 godine, možda joj više i ne trebajuuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

26.09.2014, 13:58

clock-img

gagala

pencil-img

152

IZVORNA PORUKA: MicoTico

S obzirom da je žena pisala prije 3 godine, možda joj više i ne trebajuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DEFINITIVNO JOJ NE TREBAJU .....a ja baš nemam običaj pogledati datume postova - sramim se

clock-img

26.09.2014, 14:02

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: MicoTico

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DEFINITIVNO JOJ NE TREBAJU .....a ja baš nemam običaj pogledati datume postova - sramim se

gagala ostavi se ti cipelica..nego daj te fotkice sta si farbala...daj prijedlog savjet sve prihvatam dok nisam pocela farbati

clock-img

26.09.2014, 14:19

clock-img

gagala

pencil-img

152

nisam još ništa farbala salmy ..... niti ću uskoro user posted image .... radim dekupaž od novina na svojim policama

a za vikend mislim da ću postavim slike kesica za začinsko bilje protiv moljaca .....jedna već planirana za poklon, ima još 2 da završim user posted image

dekupaž je planiran za narednu subotu

clock-img

26.09.2014, 14:26

clock-img

salmy

pencil-img

5830

nisam još ništa farbala salmy ..... niti ću uskoro user posted image .... radim dekupaž od novina na svojim policama

a za vikend mislim da ću postavim slike kesica za začinsko bilje protiv moljaca .....jedna već planirana za poklon, ima još 2 da završim user posted image

dekupaž je planiran za narednu subotu

cekam ko ozeblo sunceuser posted image

Zadnji članci

article-img