cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

SARAJEVO FILM FESTIVAL!!!

clock-img

13.08.2007, 21:26

clock-img

Aida

pencil-img

72

Od 17 - 25.08. u Sarajevu je Sarajevo Film Festival!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2007, 17:31

clock-img

AIDA RR

pencil-img

75

Vauuuuuu, baš super!

Dali ga je netko od vas posjetio? Jako bi mi bilo drago, da nam netko podjeli mišljenje o festivalu. user posted image

clock-img

05.08.2009, 16:32

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Malo da dignem temu....user posted image

Namjeravate li ici na SFF?  Mi svake godine izaberemo par projekcija koje nas zanimaju i uzivamo.

Evo vam link za ovogodisnji program !
http://www.sff.ba/program/show/day/13 

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

05.08.2009, 16:36

clock-img

Anoniman

to je period kada mi sarajevo stvarno lici na grad...onaj grad kakav je nekada bio

clock-img

05.08.2009, 16:40

clock-img

Suzana

pencil-img

1698

Mi imamo u planu jednu noć za vrijeme SFF-a izaći sa kumovima i "zadati se", prvo večerica, pa gdje nas put odvede. user posted image Nadamo se da ćemo uspjeti doći i do karata pa pogledati i film, ali bez obzira na to, ovo će nam biti izlazak, pogotovo meni, nakon duuuuuuuugo vremena, pa se i radujem tome. Dječake kontam po prvi put ostaviti kod mame.

Inače, sve pohvale za festival, i kao što reče dadada, Sarajevo tada dobija stari sjaj.

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

clock-img

05.08.2009, 17:19

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

IZVORNA PORUKA: dadada

to je period kada mi sarajevo stvarno lici na grad...onaj grad kakav je nekada bio

user posted image user posted image user posted image user posted image
Mozda kad mi princ i princeza malo budu stariji i ja odgledam koju projekcijuuser posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

14.07.2010, 16:48

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

evo da podignem malo temu...za nekoliko dana pocinje SFF. pogledala sam program (www.sff.ba) i vidjela da ima nekoliko zanimljivih filmova. nazalost, buduci da me user posted image budi cesto nocu, ne vjerujem da cu ijedan odgledati, jer se ne mogu usuditi da je ostavim sa mm il nekim drugim navecer. falice mi SFF ove godine strasno jer sam do sada bila redovna svake godine, cak sam i prosle kao user posted image odgledala nekoliko filmova. volim atmosferu grada za SFF, jedino tada se nesto desava i zanimljivo je na sve strane. ove godine ce me nazalost to zaobici user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

16.08.2013, 21:00

clock-img

canim

pencil-img

4126

Evo nam i SFF i ove godine user posted image

Hajmo filmoljubci preporuke, sta pogledati ???

< Poruku je uredio Visnja RR -- 16.8.2013 21:18:59 >

clock-img

16.08.2013, 21:38

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ja idem na 3 filma u otvorenom kinu:
spansku verziju snjeguljice sutra, zatim "prije ponoci" (nastavak trilogije "prije svitanja") u utorak i u cetvrtak gledam novi film woody alena "blue jasmine", jedva cekamuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

16.08.2013, 21:42

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ja sam do sada dvije porjekcije izabrala...izbor je važan i su smilu slobodnih večeri mogućih pa tako

idem film Omar i trilogija prije ponoći :)

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

15.08.2014, 22:27

clock-img

canim

pencil-img

4126

IZVORNA PORUKA: canim

Evo nam i SFF i ove godine user posted image

Hajmo filmoljubci preporuke, sta pogledati ???

Da se ne ponavljam user posted image isto pitanje user posted image

clock-img

16.08.2014, 19:47

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

gledala sinoc film amores perros, odlican je,. jest da je stariji film, ali se godinama kanim da ga pogledam i nije mi se dalouser posted image
imam namjeru jos odgledati par filmova u open air, zadnju noc woody alenov i jos poneki kad budem mogla oticiuser posted image

Zadnji članci

article-img