Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Kako sam djevica u horoskopu tako volim i romantiku.Ali jedno vrijeme sam izgubila bila taj osjecaj i sve mi je islo kao na traci,poklone nisam dozivljavala romanticno nego onako hajde da i to prodje.
U zadnje vrijeme hvala Bogu vraca mi se taj osjecaj,sve vise vodim racuna o tome.Sitnice su mi glavne u tom ritualu.Npr,svijece upaljene sto ljepseg izgleda.Svijecnjaci,stoljnjaci sto ljepsi,cvijce i itd.Kad poklanjam isto gledam da je sto romanticnije.
Kako je vi dozivljavate i da li ste romanticni?
12.03.2013, 09:02
tinkivinki
876
nisam skoro uopste romanticna.ja sam malo divlja po tom pitanju,uopste npr nemam zelju da mi muz spremi veceru uz svijece.a jednom mi kupio na pocetku braka srce i pise ti si moje sunce,ja ga napala sto trosi pare(malo me je mozda pms drmao)
12.03.2013, 09:02
muaaa
2911
Ok
12.03.2013, 09:08
malena27 RR
15117
Postovi prebaceni na vec postojecu temu, molim nadleznog moderatora da ovu zakljuca. Forumasice, molim vas da nastavite na postojecoj temi.