Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Zene drage,imate li vremena za romanticne veceri sa svojim muzevima???Ne mora to biti vecera,vec eto bilo sta...Mi recimo cesto(pogotovo ljeti) kad djeca zaspu,i kad zavrsimo sa compjuterom sjednemo na terasu i otvorimo flasu vina,upalimo svjecicu i bas nam bude fino...Ili se samo zavalimo ,narucimo picu,pa cavrljamo i mazimo se do besvijesti(mislim na mazenje bez sexa )...Naravno da su takva mazenja(bez sexa) bas rijetka,ali eto...Ili kad izadjemo navece bez djece,on se samo izgubi na momenat i vrati se sa buketom cvijeca,ili stane na sred livade i ubere mi cvjetic Zanima me koliko cesto vi sebi priustite romantiku u braku???
< Poruku je uredio acudesa RR -- 5.2.2010 20:19:10 >
09.08.2009, 23:32
veeseelaa
20552
moja Ajša zaspe u 19-20 sati i spava do ujutru tako da često ja i mm zalomimo do 2-3 ujutro uz neko pićence al uglavnom je to vino (šank mi je pun vina) i uz ribu uglavnom oradu ili lignje...... za mm imam vremena, malena sluški
09.08.2009, 23:35
neki
3476
zalomimo do 2-3 ujutro uz neko pićence
Tako sam ti ja neku noc casu po casu,i za dva sata sam padala od sege komarcima koji su letali oko mene Muz pao od smijeha,a ja ko bela lala Ne znam sta mi bi
09.08.2009, 23:37
veeseelaa
20552
i ja sad nešto ne mogu puno popiti odmah me baca, valjda izašla iz forme
09.08.2009, 23:39
neki
3476
Mora da jesi,i ja sam Ali eto bilo koji dio romantike kod nas zavrsi sexom,je li to kod vas zene tako Npr. masaza,opustimo se fino,ali jok ne moze na tome ostati
09.08.2009, 23:40
myb@by
1644
IZVORNA PORUKA: neki
zalomimo do 2-3 ujutro uz neko pićence
Tako sam ti ja neku noc casu po casu,i za dva sata sam padala od sege komarcima koji su letali oko mene Muz pao od smijeha,a ja ko bela lala Ne znam sta mi bi
,Je li "Um" spavao dok si se ti kidala?
09.08.2009, 23:41
neki
3476
Je li "Um" spavao dok si se ti kidala?
Jeste zeno spavali su obojica,a ja sam se jedva smirila,toliko mi je sve bilo smijesno
09.08.2009, 23:51
elkina_mala
518
super tema :) pa i nemamo bas puno vremena,jer on radi dugo ikada dodze obicno mu nije ni do samog sebe ali kada ej subotai nedelja eh onda budenekada svijecice,neki sexy ves,i onda ja znam sta on voli pa mu to i radim xd hahahah i obrnuto naravno,iskreno nije bas nekiiiiii romanticar,ali zato ja jesam za oboje hehehe:) i eto evo ga bas sadse uzvrtio nezna sta ce sutra (godisnjica nam) ehheh:) eto toliko :) ljubacccc
09.08.2009, 23:53
Chuchi
563
Koja crna romantika? Jesam ja romanticar, i MM je, ali to je za nas neizvodivo zadnjih mjeseci Hajd ti nadji vremena od ovih nasih mjesecara za romantiku. Stariji sin jos nije zaspao, ceka da ja zaspim, a bebac je upravo zaspao, i to se okupao, ruckio i sad hana! MM se ode tusirati, dok se vrati i ja cu vec spavati, i eto, to ti je kod nas tako gotovo svako vece!
09.08.2009, 23:56
elkina_mala
518
IZVORNA PORUKA: Chuchi
Koja crna romantika? Jesam ja romanticar, i MM je, ali to je za nas neizvodivo zadnjih mjeseci Hajd ti nadji vremena od ovih nasih mjesecara za romantiku. Stariji sin jos nije zaspao, ceka da ja zaspim, a bebac je upravo zaspao, i to se okupao, ruckio i sad hana! MM se ode tusirati, dok se vrati i ja cu vec spavati, i eto, to ti je kod nas tako gotovo svako vece!
ajojje nasmijala si me hehe izvini:) nemam djece ali bas mislim da je to zeznuto,i ima onih situacija kadati taman pocnes "nesto" a beba pocne plakat ili ono drugo ustalo pa hoce piskit ajojj ali zato ti pokusaj ih rano uspavat pa uzivaj xdheheh
09.08.2009, 23:57
neki
3476
Dobro Chuci,i nama je guzva otkako se Said rodio,ali Boga mi moramo naci vremena i za nas dvoje,jer ne zelim da zapadnemo u neku monotonu kolotecinu...A i napunimo baterije tako
10.08.2009, 00:03
myb@by
1644
Dobro Chuci,i nama je guzva otkako se Said rodio,ali Boga mi moramo naci vremena i za nas dvoje,jer ne zelim da zapadnemo u neku monotonu kolotecinu...A i napunimo baterije tako
Neki slazem se sa tobom u potpunosti.Kolotecina je nesto najgore sto se moze desiti u braku.Nadam se da cemo uvijek imati vremena jedno za drugo .
10.08.2009, 00:07
Chuchi
563
Jesam li spomenula da moj stariji sin spava sa nama u krevetu? A bebacev krevet je u nasoj spavacoj sobi. Uglavnom je njihova soba uvijek prazna, jer i kada stariji zaspi, i ja ga odnesem u njegov krevet, prije nego dodjem do svog kreveta vec je ustao i dosao kod nas Pa hajd ti sad nesto zapocni
10.08.2009, 00:11
neki
3476
Mi svi spavamo skupa u spavacoj...Pa da ne bi probudili njih dvojicu,mi fino predjemo u dnevni boravak,ili probudimo jedno drugo u neka doba noci...Sta ces zeno,moramo se snalaziti Ode ova moja tema na drugu stranu Pricajte mi malo o romantici,bas romantici,dajte mi koju ideju;na koji nacin vas muz iznenadi i sl.
11.08.2009, 21:07
neki
3476
E bas vam hvala na silnim idejama
15.08.2009, 21:56
forumashica
25
Mm i ja imamo jako malo vremena za nas zbog prekovremenog rada i cestih poslovnih putovanja ali svaki taj rijetki trenutak koji ukrademo nastojimo provesti sto je moguce ljepse. Uglavnom odemo negdje za vikend, izadjemo na koncert, u restoran ili provedemo vecer kod kuce uz vino i vecericu - nista posebno ali najvaznije je da mi uzivamo.
15.08.2009, 22:00
Ilhana RR
6113
Neznam kako kad je to kod nas... ako ja manje vremena provodim na RR onda bude vise tih romanticni trenutaka ako sam previse na RR onda nista od toga hahah...
Ljetos smo bas iscefili... nema gdje nismo bili i uzivali, Lamiju ostavljali kod svekra i svekrve a mi lutali... malo nas podsjetilo na vrijeme prije Lamije, kad nismo bili nikad kod kuce hehe....
nadam se da ce biti bolje sad kad Lamija bude malo veca i vise razumjevna...
P.S. Muz planira da me vodi na vikend u Pariz... my dream =) ako Bog da neznam kad al nesto muti....
15.08.2009, 22:14
leli§
1201
jao teme ko ulje na vatru...ja veceras kupila kupku .. i ostavim na standu dok odem u kupovinu dodjem kuci raspremim sve i tako... i za tasnu da uzmem cigare da zapalim, kad ono broj sa standa...zaboravila uzeti kesu:):):) ostade kupka u shopping centru
25.08.2009, 10:22
neki
3476
Eeeee nama sinoc bilo bas lijepo Ja bila kod mame par dana,i bas smo se uzeljeli jedno drugog Posto je MM radio drugu smjenu,kad sam sinoc dosla,na stolu me ceka buket ruza,kuca cakum-pakum...Ja uspavala djecu,on dosao s posla,ja pripremila laganu vecericu(u 23h ),pa nam bas bi lijepooooooooooooo Muzicu moj,ja te vooooooooooooooolim
29.08.2009, 01:02
neki
3476
P.S. Muz planira da me vodi na vikend u Pariz... my dream =) ako Bog da neznam kad al nesto muti....
Ilhana,ima li ista od tog Pariza Vala cemo nas dvoje cim stignemo na jedan vikend(romanticni) malo da nam bude finoooooooo
29.09.2009, 23:34
neki
3476
E bas ste neke,samo ja aktivna na sopstvenoj temi Nego evo cim zavrsim sa RR,otvara se jeden vranac pro corde(ne brinite,otrijeznicu se ja do sutrasnje kahvice )
29.09.2009, 23:38
acudesa
7725
E bas ste neke,samo ja aktivna na sopstvenoj temi Nego evo cim zavrsim sa RR,otvara se jeden vranac pro corde(ne brinite,otrijeznicu se ja do sutrasnje kahvice )
e, bruko jedna samo ti osvježavaj svoje, ko će ako nećeš ti ja ti nemam tih prohtjava oko romantike, naveća mi je romantika odmoriti se uz tv, kakav dobar film
29.09.2009, 23:41
neki
3476
Ma sta cu zeno,kao sto jedna rodica od MM rece:pored djece i silnih obaveza i posla,romanticne veceri i sex su nam jedina razonoda (acudesa,pazi sad na kojoj temi cu pisati)
30.09.2009, 00:18
acudesa
7725
Ma sta cu zeno,kao sto jedna rodica od MM rece:pored djece i silnih obaveza i posla,romanticne veceri i sex su nam jedina razonoda (acudesa,pazi sad na kojoj temi cu pisati)
ne upratih te
30.09.2009, 21:18
dana3
2128
Mm i ja imamo romanticna jutra-kakva noc kad beba ne spava !To nam je mir,tisina oko 4 ujutro