Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Dragi Ringerajci , danas se desila jedna čudna situacija kada je jasnalajla nestala sa spiska takmičara a bila je dobitnica 2. nagrade u ponedjeljak i s pretpostavkom da bi danas osvojila 2. mjesto u sveukunom poretku...
Šta se tačno desilo nismo sigurni... MI (RR - tj progrmaer) znamo da se samo osoba koja igra (odnosno osoba koja ima pasword te osobe - često dvije osobe igraju za jednu) i programer mogu odjaviti iz igre (tadazauvjek netsaju bodovi i igrač se više ne može vratiti u igru).... Kako to programer nije uradio a jasnalajla tvrdi da ona nije, postoji vjerovatnoća da je neko saznao njen pasword i odjavio je... Jasnalajla je zaista pored dvoje djece "ginula" u ovoj igrici i ja kao organizator takmičenja sam odlučila sljedeće:
- Jasnalajla će dobiti svoju nagradu kao drugoplasirana u ponedjeljak i drugoplasirana u sveukupnom poretku - sve takmiarke koje budu na listi dobitnica nagrada u 24 h će dobiti svoje nagrade kao da jasnalajla uopšte nije igrala
eto...jasnlajla može da odmori :)
a vi drage moje ubuduće budite oprezna sa paswordima (neka to ne bude ime vaše djece, muža, datum rođena i slično)
Ugodno klikanje do 24 h želim vam od srca...
Vaša RR (programer i ja ) <3
28.04.2018, 00:03
Visnja RR
15102
Pojedinci, svi skupljeni bodovi (petak, 27-4-2018) 1. aidana ... 3219 2. ziel ... 964
Ime, prezime, adresa i telefon pošaljite meni na pp
hvala puno Visnji i RR i sponzoru na ovoj divnoj nagradi
cestitam svim dobitnicama dnevnih i pojedinacnih nagrada bilo je divno druziti se s vama ovih 5 dana
28.04.2018, 00:12
ziel
2568
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Pojedinci, svi skupljeni bodovi (petak, 27-4-2018) 1. aidana ... 3219 2. ziel ... 964
28.04.2018, 14:03
meri123
13
Cestitke svim zenicama Nadam se da ste uspjele odmoriti prstice
03.05.2018, 09:07
Visnja RR
15102
još jednom da napomenem dobitnice iz SA nagradu preuzimaju na adresi u SA (uz dogovor putem PP) a dobitnice van Sarajeva poklone dobijaju na svoju adresu koju mi ostavljaju isto tako na pp