Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nadam se da nisam pogrijesila mjesto za ovu temu. Muz i ja smo poceli razmisljati o postavljanju resetki na prozorima i balkonu, kao o najsigurnijem vidu zastite za naseg superhiperaktivnog djecaka. Molim vas da sa mnom podijelite iskustva,ako ste pravili, ko vam je pravio, kad i kakve, cijene, telefone.... Unaprijed se zahvaljujem.
25.12.2012, 22:09
canim
4126
Ima divnih materijala u Penny plusu, kovana ograda s nekim dezenima a ima naravno i obicnih, mozda da pogledas tamo za pocetak. Majstora ti nemam za preporuku. Mozes i maknuti rucke s prozora ako te je strah da ce ih otvoriti.
27.12.2012, 22:07
Lavić
229
Penny mi ispred nosa,a tamo zaboravila pogledati,hvala! Mi smo prvo htjeli ugraditi ruckice sa kljucicem,ali to nece sprijeciti nanu da otvori i ode na sekund. Uzasno me strah te vrste nesreca, a inace sam cool mama
28.12.2012, 13:55
sunce27
1546
Ja imam resetke na prozorima, mi smo ih postavili radi lopova jer su nam usli i stan prije par godina, od kako smo ih stavili rahat smo. Ne znam koliko smo ih platili, mogu ti dati kontak br od ovog covjeka. A nase ovako izgledaju
09.01.2013, 07:38
guildgear
2
a ima naravno i obicnih, mozda da pogledas tamo za pocetak.