IZVORNA PORUKA: Apotekarka
naravno zaova je spavala sa mnom kao i dan danas,svaka cast njoj pa hoce ali vjerujte imamo razlicite poglede na sve i nije bas lako mene npr.zivcira hrpa sudja a njoj svejedno...
Zašto spava kod tebe??
Pitala si me šta mislim o takvi brakovima, ništa - ne mislim da su drugačiji nego oni kod kojih supružnici žive zajedno. Mogu biti, ali ne moraju. Pogledaj oko sebe ( a imaš i na temi razvod braka ) i vidjet ćeš dosta brakova gdje bračni drugovi žive skupa 7 dana u sedmici, a razdvojeni su jednu svjetlosnu godinu jedni od drugih.
Ja sam navikla na takav život, do duše moj muž nije stalno odsutan, ali evo kao i kod TeeLane ode na 15 dana i nema ga ni za vikend. Ili moram ići ja. Bilo je dana kada smo se sretali u aerodromskoj zgradi.
I ništa. I dalje se volimo, poštujemo, živimo i uživamo u životu i djeci.
Nažalost imamo poslove kakve imamo, a od ljubavi se ne može živjeti.
Ja vjerujem da se osjećaš grozno, sve je na tebi. Možda bi na tebi bilo sve i da je on tu prisutan, ali barem bi znala da je tu pa da se možeš osloniti na njega.
Znam kakav je to osjećaj. Htjela bi samo 10 minuta spustiti glavu, ali ne možeš jer nema ko da pazi na dijete! Sve znam, i znam da je to jako teško.
Ako plaćate kiriju tu gdje jeste, ja bih otišla s njim ( jer i on valjda plaća kiriju u Mostaru?! Ili ne plaća?! To su dvije kirije ). Liječit se možeš i dole, samo trebaš prebaciti svoje osiguranje, ili ako i ne možeš dolazit ćeš na preglede.
I najbitnije: u odgoj će ti se miješati sve dokle im ti to budeš dopuštala.
sretno.
< Poruku je uredio hanabanana -- 20.1.2010 11:44:07 >