Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
joj gledala sam ovo nekad prije... tuzno pogotovo onaj dio kad su bebe u podrumu, poredane jedna do druge u redovima, a sirena se cuje vani... tuzno fakat
27.09.2008, 13:22
ElmaB
4568
Nevjerovatno! Bas sam se isplakala. A, onoliko beba jedna do druge... Ma, joj, bas tuzno! Odmah sam se sjetila nesretnog rata!!!
uzass majke mi i tako zalosno sta drugo reci nego tuga brate mili tuga.
28.09.2008, 00:43
Adana
2777
uzass majke mi i tako zalosno sta drugo reci nego tuga brate mili tuga
sta vise reci....
28.09.2008, 01:00
novi clan
53
Tuzno i ne ponovilo se nikad
28.09.2008, 13:11
visibaba
48
Zalosno, a necete vjerovat da se i danas dan pod slicnim uslovima bebe radjaju u BiH. Npr u Bihacu, moja zava se porodila i njih dije na jednom krevetu lezale, kaze nije bilo mjesta. To je zalosno mogu vam reci isto...
28.09.2008, 14:19
triplemama
1097
Iako je u Tuzli porodiljsko veliko jedva su dočekali kada sam rekla da će MM prisustvovati porodu da bi me stavili u odvojenu rađaonu (malo je udaljena pa im nije na oku ali imaju tate koji zovu babicu ako treba). Inače bi morala čekati da se neko porodi pa da imam krevet. A ako je puno poroda znaju biti i po 2 u krevetu. Ove bebe na kolicima su snimljene u podrumu
Cuj te ovo moja rodica se poradjala isto u Bihacu i njih se vise taj dan potrefilo, kada su joj napnjevi mal tene dosli ona se posla u svoj muci zalit sto niko nije uz nju od osoblja. Znate sta joj je rekla babica, ti se ne deres mozes ti to i sama jos gurat....kao p akad glava izadje eto mene.. Hvala dragom Allahu pa nemoram to dozivljavat, jer i neznam da koliko imas finansiskih mogucnosti tvoje je u onu istu bolnicu da ides ko i ostali...
05.11.2008, 16:51
Dalia05
62
Video je jako zalostan.Kako su bebice slatke kao mali andjeli.
20.11.2008, 18:19
mala curica
2077
Evo pisem i ne vidi tastaturu od suza.Snimak je jako potresan ,radostan i u isto vrijeme zalostan,u ovoj bolnici koja je na videu i ja sam tu rodzena i jos vise sebude emocije u meni .Zene koje su u vrijeme 92 i 95 postale mjke pravi su junaci i heroji
20.11.2008, 18:48
tajjra
276
bas tako drage moje i kad nesto kazemo hmmm i opet se nisu zalile,bilo kako je bilo i to je to,a nama sad sve smeta vljela bi da mi bude taj i taj doktor itd itd..a ko je te zene nesto pitao Boze dragi moramo biti sretne i kad god nam nesto smeta sjetiti se ovakvih stvari zar ne drage moje??
22.11.2008, 17:10
merimaa
156
jao majko mila ne mogu dalje da gledam suze same teku iste sobe ista vrata sve isto....a zene i bebe tuzno majke mi ne ponovilo se
03.12.2008, 16:54
Mirkica
6978
video je stvarno zalostan , i ja sam se isplakala i jos vise ova pjesma u pozadini me raztuzila
12.12.2008, 22:04
Anoniman
Ovo mi je dalo snagu sad pred porod,treba da budemo prezadovljne što ćemo u miru roditi i što fala Bogu imamo uslove da zdravo odgajamo svoju djecu. Zaista čovjek treba biti zadovoljan malim stvarima a kako gledam društvo oko sebe svi su nešto nezadovoljni da im je ono-ovo čak i nerealne želje.