cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Racunanje sedmica u trudnoci

clock-img

28.11.2010, 00:23

clock-img

tukica

pencil-img

187

Zanima me, svaki put kad odem kod dr. pokusam da pratim u kojoj sam sedmici i sad kada sam bila 100% uvjerena da sam usla u 23., dr. mi kaze da sam kraj 21. iako to nikako ne moze biti... Ne kontam, da li on to racuna po bebinoj tezini, duzini i sl, a ako jeste tako, da li je to znak da mi se bas bebica ne razvija tako brzo, kako je krenulo jos cu poceti racunati unazad...cccc....

clock-img

28.11.2010, 00:34

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

clock-img

28.11.2010, 00:41

clock-img

tukica

pencil-img

187

Hvala ti user posted image

clock-img

28.11.2010, 15:33

clock-img

enna

pencil-img

697

Da budem iskrena i ja sam imala dilemu oko tog racunanja sedmica da bi na poslijetku pitala svog dr. da mi to malo pojasni i on mi je rekao da neke sedmice imaju 5 dana neke 6 a neke 7 user posted image kao da to znaju strucne osobe da racunaju a ja sam takode koristila tabelu kao sto ti je Dida 79 poslala i tada je sve bilo izracunato samo u svakom slucaju sretnouser posted image user posted image user posted image

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

clock-img

28.11.2010, 17:28

clock-img

tukica

pencil-img

187

Hvala puno, mene to zbuni, taman skontam po njegovom dakle od ove sedmcie pocinjem da brojim, pa nadalje, i dodjem ponovo, ono opet nesto novo... vise nemam pojma ni u kojoj sam sedmici ni mjesecuuser posted image  imam osjecaj da sam zaglavila u ovom 5. i nikako iz njega ne izlazim... samo idem unazad...

clock-img

01.12.2010, 14:44

clock-img

djoisa

pencil-img

-220

ovdje ima super kalendar trudnoce,,prikazuju trudnocu u sedmicama...mozes da se prijavis i onda oni salju mail svake sedmice....

http://www.roditeljportal.com/kalendar-trudnoce.aspx

clock-img

07.12.2010, 14:37

clock-img

strki

pencil-img

4

ćao ja sam nova ,ali mislim da je najbitnije da se bebica rodi zdrava i živa a sedmica gore dole to je nebitno.

clock-img

07.12.2010, 14:50

clock-img

strki

pencil-img

4

Sada želim sve prijavljene na ovom forumu pozdraviti.Pošto sam ja tek se prijavila imam jedno pitanje za sve.Pošto mi stomak raste a dobila sam 3 men.onako oskudne više nisu kao prije postoji li mogućnost da sam sada trudna imam sina od 4 godine i ovo mi se nije sa njim desilo .Ačula sam da neke žene čitavu trudnoću dobivaju normalno.

clock-img

08.12.2010, 13:04

clock-img

gagach

pencil-img

1195

IZVORNA PORUKA: strki

Sada želim sve prijavljene na ovom forumu pozdraviti.Pošto sam ja tek se prijavila imam jedno pitanje za sve.Pošto mi stomak raste a dobila sam 3 men.onako oskudne više nisu kao prije postoji li mogućnost da sam sada trudna imam sina od 4 godine i ovo mi se nije sa njim desilo .Ačula sam da neke žene čitavu trudnoću dobivaju normalno.

pa uradi test i znat ces...ili otidji doktoru..ne mogu da vjerujem da jos nisi otisla ako sumnjas na trudnocu....

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

Zadnji članci

article-img