cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RODILA SE MOJA AJNICA

clock-img

09.05.2010, 20:14

clock-img

admiraa

pencil-img

12

Evo i ja da vam ispricam svoju porodjajnu pricu....04.05.2010.god trebala sam na redovnu kontrolu,ali prije kontrole sam morala u susjedni grad na CTG jer nasa bolnica na zalost jos uvijek nema redovnog ginekologa ni aparata pa tako da dolaze iz dr.grada.vozila sam se sama na snimak CTG-a a jos sam i povela drugo dujete koje tek puni 2 god za mjesec dana.Dole na snimku su mi se pokazivali bolovi iako ih ja nisam ni osjecala vec samo napone,babica mi je rekla da moram ostati u bolnici ali sam odbila jer je drugo dijete bilo samnom pa sam se vratila ponovo u svoj grad na kontrolu.citav dan sam vozila auto pod naponima.Kad me je doktor pregledao uputio me hitno u bolnicu i rekao da je beba krenula van,malu sam ostavila kod mame a ja se opet sama uputila prema bolnici u susjedni grad. medjutim kad nesto hoce i auto mi se pokvari na pola puta i tu sam se zadrzala oko pola sata,poslije sam zurila da stignem po covjeka kuci jer su mi naponi bili sve cesci.on me odvezao u bolnicu i nakon uradjena dva CTG-a i pregleda usla sam u salu to je bilo 17:45 a rodila sam u 18:15 sve se brzo odigralo i lako bez rezanja i pusanja a bebica se rodla sa 3 620 a duga 50 cm.svi su mi se divili kako sam smjela voziti auto sve do zadnjeg...ali eto hvala Bogu sve je super ispalo nakon 2 dana ja i moja Ajnica smo dosle kuci...........

moje ljepotice SUMEJA user posted image 05.06.2008.
                        AJNA    user posted image 04.05.2010.

clock-img

09.05.2010, 20:56

clock-img

mala86

pencil-img

2755

cestitke za malenu user posted image user posted image user posted image ,a ovo treba svaka trudnica procitat,da vidi kako ima laganih poroda

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

09.05.2010, 21:00

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Cestitke malenoj djevojcici sa predivnim imenomuser posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

09.05.2010, 21:28

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

vasa porodjajna prica

tema vec postoji

< Poruku je uredio maja78 RR -- 9.5.2010 21:29:15 >

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

09.05.2010, 21:38

clock-img

anuska08

pencil-img

423

user posted image user posted image user posted image user posted image Veeelike čestitke i od nas!!! Bravo za brzi porod!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bebi sve najbolje!

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

Zadnji članci

article-img