Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Vidio sam nedavno reklamu u srpskim bebama kako neka firma pravi puzle od slika koje im se donesu.
Pa me zanima znate li ima li tako nešto kod nas u BiH, ..... preferiram Zenicu - eventualno Sa.
tnx cure
< Poruku je uredio acudesa RR -- 4.8.2010 16:33:28 >
02.07.2009, 12:35
Blue rose RR
4361
Jooj, ja ti sve hoću da tako nešto kod nas iskombinujem, jer u dnevnoj sobi preferiramo slike od puzzla, tako da mi baš treba još nekoliko, a ne mogu da nađem prikladne puzzle. Mislim da sam čula da u Skenderiji, ima radnja koja se bavi upravo time, ali nisam sigurna, a kada god odem poslom u Skenderiju zaboravim da pitam.
03.07.2009, 20:45
Anoniman
skenderija...fotokopirnica na cosku...bocni ulaz kod coloseuma...doneses sliku oni naprave puzzle
03.07.2009, 23:15
NANICA
629
Hvalaaaaaa
04.07.2009, 11:48
Blue rose RR
4361
Hvala dadada, na informaciji, još samo da sličice nađem i to je to .
07.07.2009, 07:39
tap3ah
358
Cure, `ajde javite ako koja to napravi ..... cijenu, kvalitet ..... ako ništa onda barem telefon.
07.07.2009, 08:05
tea lana
2255
mislim da se ta fotokopirnica zove Papirus i mislim da mozete njihov broj dobiti na informacijama
29.05.2010, 23:49
Puslica
139
oo jako volimo puzle i imamo jednu veliku sliku broda koju smo muz i ja sastavljali tri noci ali nikako da je uokvirimo jer binam bila super u dnevnom gdj emuz slaze svoju kolekciju brodova i brodica ,dajte mi prijedlog kako ih uokviriti ,da li u staklo ili klasicni ram ????????????
10.03.2014, 11:07
lamchy
6
Ja sam to nekad sama pravila, zalijepim sliku na kartoncic, sa druge strane iscrtam puzle i onda sjecem...nije neki kvalitet :) Ali bitan je trud
21.04.2014, 13:18
Blue rose RR
4361
IZVORNA PORUKA: tap3ah
Vidio sam nedavno reklamu u srpskim bebama kako neka firma pravi puzle od slika koje im se donesu.
Pa me zanima znate li ima li tako nešto kod nas u BiH, ..... preferiram Zenicu - eventualno Sa.
tnx cure
Jedini aktivni tata na forumu, evo na um pao si mi sa svojim upitom: