Drage moje samo da prijavim da sam se jutros porodila. Trenutno se na Gaku mazim sa svojom miskicom. Sutra ako Bog da izlazimo. Svima puno srece u ostvarivanju ove najljepse misije na svijetu. Od pucanja vodenjaka navece u pola 11 do porodjaja jutros u pola 11 proslo je kojekakvih situacija, ali nista se ne moze mjeriti sa onim prekrasnim m osjecajem kad dobijes svoje dijete na grudi. Mazile smo se 15-ak minuta. Sretno draga moje....
Jucer nam se javila draga purplerain i obradovala sa prelijepim vijestima. Pa evo jos jednog razloga za danasnje radovanje i praznikovanje. Jos jednom draga sve najljepse cestitke. Bebici zelimo dug i zdrav zivot, a mamici brz oporavak i da sto vise uziva sa svojom
01.05.2014, 09:30
marinčii
4750
iskrene cestitke
01.05.2014, 10:14
ajla86
1198
nek je beba ziva i zdrava a mami brz oporavak
01.05.2014, 12:00
ananas_ze
317
najiskrenije cestitke,bebici dug,sretan zivot a mamici brz oporavak