Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
HMMMMM kako kad. Većinom , ali kada je u pitanju moja porodica, i njen odnos prema njoj
13.10.2007, 19:06
blue sky
10
IZVORNA PORUKA: maryam amina
HMMMMM kako kad. Većinom , ali kada je u pitanju moja porodica, i njen odnos prema njoj
Isto je i kod nas. Moja punica nije baš loša, ali mi se ipak ne sviđa puno kad je stvar o mojoj obitelji.
25.12.2007, 01:40
goldina
27
Zivjela sam sa svekrom i svekrvom 4mj i od prvog dana smo se lijepo slagali.I oni sami kazu da me vole jer sam pricalica i drago im je da nisam puno stidljiva, (znate kako je kad se dodze u drugu kucu) ali naravno sve ima svoje granice, kakav je covijek koji nije stidljiv? Sve u svemu nasli smo dosta tog zajednickog i nekad mi je lakse sa njom pricati o necemu nego sa mojom mamom.Naravno svoju mamu volim najvise na svijetu,jedna je mama.
25.12.2007, 09:40
Suncica*
597
Da ne bi bilo zabune, punica je tasta. To je mladina mama, a muzeva punica..E da svako ima punicu kao sto je ima moj Dragan to bi bio posao. Ali uvek je tako, majke su u stanju dupeta da lizu samo da bi njihovim kcerima bilo dobro, dok svekrva..
25.12.2007, 10:26
Hamos
88
Ma naravski da su punice najblaza bica na planetu, ( u prevodu: zenske nahvalite svoje mame ) paze zetove, i pune su ljubavi za sve.... Ma ni svekrve nisu lose, samo uvijek strahuju da ne daj Boze njihov sine ne zavoli nekog vise od njih. Uvijek su na oprezu spremne za boj...
25.12.2007, 10:30
Suncica*
597
A ja sam uvek tu da se borim i izborim..
25.12.2007, 10:35
issa
198
Moja svekrva je prekrasna žena i odlično se s njom slažem. Prepuna je razumijevanja, uvijek spremna pomoći, razgovarati...Nije šupljak vjerujte mi, ali zaista je obožavam. Znam da će ovo nekima zvučati nevjerovatno, ali tako je
25.12.2007, 10:38
kiša
163
Moja je kako kad,zavisno od raspolozenja,al et pocela se popravljati ,treba svakom vremena da se navikne na nekog,a nedavno sam se udala pa nemogu ocekivati da me ljubi na svakom koraku hehehe
Pozdrav...
25.12.2007, 10:52
BUBU
21
mene moja svekrva očima ne može vidjeti, krivo joj je šta mi ne može zapovijedati, a ja nju moram trpit da mi dolazi svaki dan jer smo u njihovoj kući.Uglavnom, ne slažemo se baš nikako
25.12.2007, 11:05
makana
772
tačno tako, naše mame su u stanju svašta nešta da progutaju i preguraju samo da nama bude ok m. amina je otvorila divnu temu moja mama, ali sada je tema njihov odnos spram zetova - eh opet ne mogu ništa drugo da kažem, sve bi uradile da nama bude ok pa kakav god zet da je hvala bogu da nema problema između mog muž puža i moje mame, ne znam kako bih to izdržala ovo je ujedno i pitanje za naše drage koje se ne mogu sa svekrvama - pitate li se ikad kako je vašim muževima zbog toga? protiv sam svakog maltretiranja, ali sam i za toleranciju i ako se ne može bolje se izmaknuti nego svađati, svako se kad tad pokaže kakav je, ko je i šta je, ma šta pričao o sebi da je ovakav ili onakav
25.12.2007, 11:12
kiša
163
M aja ponekad neke stvari presutim,jer mi nekad bude zao mog dragog dodje s posla umoran i jos da mu nabijam na nos sve sitnice koje mi zasmetaju ipak je to njegova mama i on bude u teskoj situacciji,al ima stvari koje se nemogu tolerisati koje ja i bez njega rijesim al na lijep nacin, ako moze ....
25.12.2007, 12:19
Blue rose RR
4361
Evo kako je kod mene...mrzim se što ponovo pričam o ovome, a svaki put kažem da neću više:
Bajram je bio u četvrtak...moje punice ( čitaj svekrve) još nema?????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? ????????????????????????????'????'???????????
Neka je živa i zdrava, a jeste i te kako.
A punica (tj. moja mama) je zajedno sa puncem došla u subotu kod zeta i kćerke...
A sada neka budem BABAROGA PO 100 PUTA.
25.12.2007, 13:01
kiša
163
08.01.2008, 21:01
Vedica
363
moja svekrva je dobra žena i imamo jako dobar odnos, mada se u nekim stvarima razilazimo ali je sve ok. naravno nikad ne bih radi neke sitnice pravila veliku frku i dovodila u neugodnu situaciju svog muža. ona je na početku našeg braka rekla : ''bitno je da se vas dvoje slažete a nas dvije ne moramo čak ni pričati''. ipak, zasad je
08.01.2008, 21:34
enisa27
68
Punice ili svekrve??? Mi bi trebale o svekrvama,a muzevi o punicama,,,,, Jadne svekrve ,eh kad mi budemo ,tesko li nama,
08.01.2008, 21:50
lejlašh
698
Mislim da je puno ljepše ali teže biti punica nego svekrva. Moj mužić se sa punanom super slaže, ona nam je puno pomogla i kada se rodila beba, bila je 3 sedmice kod nas, poslije je red došao na svekrvu da bude sa mnom, ali zbrisala je nakon 2 dana. Toliko od njene pomoći . Inače se ipak dobro slažemo, ali što je dalje sve je više volim .
08.01.2008, 21:55
enisa27
68
na kineskom jeziku svekrva[punica ]:cim cim dalje,tim tim bolje!!!!!
08.01.2008, 22:42
almai
795
Kakva je razlika izmedu vegete i svekrve??? nikakva obe se u sve mjesaju
08.01.2008, 22:58
Alex
54
Kako-kad,nekad je da je na hljeb namažeš,a nekad da prokopaš kroz zid da pobjegneš.Valjda kao i svi mi.Draga vic na kineskom je haos!