IZVORNA PORUKA: Anoniman
Nadam se da sam na pravom mjestu:) Pozdrav svima ženama, suprugama i mamama.
Šta biste vi drage da se svaki dan pitate i same sebi potvrđujete da puno više vi volite muža nego on vas? Da ga bukvalno morate podsjećati da vas njegove nježnosti usrećuju i da vas usrećuje kad vas noću drži u zagrljaju. A kada se noću probudite i vidite da mu niste u zagrljaju san vam se razbije ijavi jako opterećenje jer i kad ga pokušate zagrliti, to učinite samo vi, on ništa. Kako bi se postavile da pomislite svaki dan da on u vama ne uživa ko u svojoj ženi ko što vi uživate u njemu kao mužu? Mene svakodnevno proganja sve ovo. A još više kad se nanervira kad mu kažete to.
I drugo, šta biste da nakon nekoliko mjeseci braka kaže kako je neposredno prije vjenčanja, sasvim slučajno, s Vama bio u restoranu gdje se zadesila i jedna od njegovih bivših, tačnije onih s kojim je spavao, a tada vam to nije rekao. Bil se osjećale obezvrijeđeno iako to nije bilo namjerno i on nije obraćao pažnju na prisustvo te osobe, puka slučajnost. Bil ga krivile?
Pozdrav i tebi :).
Draga,uopce nije pravilo da muz mora vise voljeti zenu nego ona njega.I ne vidim smetnju da neko vise voli...uostalom,ko je jos izmjerio ljubav???
Mozda tvoj muz iskazuje ljubav na drugi nacin.Budi ustrajna da mu govoris sta volis.I da zaspes u njegovom zagrljaju,nema sanse da ces se tako zateci kad se probudis :).Mislim da se opterecavas bespotrebnim stvarima.
To sto ti nije rekao za bivsu,veoma je lijepo od njega.Ne vidim zasto bi te dovodio u nezgodnu situaciju kad ste izasli na romanticnu veceru,treba sve da bude slatko,puno ljubavi,a on da to sve `zacini`:Hej,evo mi bivse s kojom sam spavao!!!
Mislim...cemu draga,covjek je napravio dobar potez.
I veoma bitna stvar...ako nastavis ovako razmisljati mozes zaista imati veliki psiholoski teret ljubavi...izmedju ostalog kajanje zbog nepromisljenih postupaka.