Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Lijepi pozdrav, drage moje. Zeljela bih saznati vase misljenje o psihotestovima, da li ste mozda nekad neki uradili? Mozda da podijelimo psihotestove izmedu sebe pa pogledamo rezultate?
Napisat cu svoje iskustvo. Radila sam psihotestove kada sam zavrsila osnovnu skolu i pri prijemu na fakultet. Koliko se sjecam, bili su testovi sposobnosti, testovi inteligencije, radnih navika.
Ja sam radila psihotestove na prijemnom na PA (naziv škole), trajalo je oko tri i po sata, nema kakvih nije bilo, sad se ne mogu sjetiti naziva, a takođe u toku školovanja smo ih radili više puta , a radila sam i na ljekarskom za posao oko pola sata je trajalo, mislim da je tada bio samo test intelgencije. Općenito meni je psihotest extra stvar i trebalo bi ih češće primjenjivati.
16.09.2011, 21:23
teacher75
5394
i ja jako volim psiho testove, meni je to strasno zanimljivo! sjecam se da smo radili jedan bas opsiran na jednom sistematskom pregledu (u okviru radne obaveze), a iz zabave sam radila online testove inteligencije i tipova licnosti-temperamenta (uvijek mi ispalo da sam sangvinik i u potpunosti se slazem ). voljela bih da postavite neke ovdje da se malo zabavim
16.09.2011, 21:26
Mjeseceva Pratilja
975
IZVORNA PORUKA: SREĆNA
Pozdrav i tebi
Ja sam radila psihotestove na prijemnom na PA (naziv škole), trajalo je oko tri i po sata, nema kakvih nije bilo, sad se ne mogu sjetiti naziva, a takođe u toku školovanja smo ih radili više puta , a radila sam i na ljekarskom za posao oko pola sata je trajalo, mislim da je tada bio samo test intelgencije. Općenito meni je psihotest extra stvar i trebalo bi ih češće primjenjivati.
Slazem se da bi ih trebalo cesce primjenjivati. Mi trenutno pokusavamo napraviti jedan nacrt zakona koji bi predlozili Parlamentu na usvojenje, a glede rada psiho testova.. Zelimo da kazemo da bi ih trebalo raditi uvijek i sa svima (pri polasku u vrtic, skolu (osnovna, srednja, fakultet), pri zaposlenju, unapredenju, biranju vlasti itd.
ovdje su me uglavnom potrefili: Opis: Vaš tip ličnosti: Tih, zamišljen, idealista. Zanima Vas služenje čovečanstvu. Dobro razvijen sistem vrednovanja, i trudite se da živite u skladu sa njim. Veoma ste lojalni. Prilagodljivi i opušteni, osim u slučaju da je ugrožena neka veoma bitna vrednost. Često su pripadnici ovom tipu ličnosti veoma talentovani za pisanje. Brzo razmišljate i umete da prepoznate priliku. Zanima Vas razumevanje i pomaganje ljudima. Poslovi koji Vam odgovaraju: Pisci, umetnici, savetnici, socijalni radnici, profesori jezika, profesori likovne umetnosti, vaspitači, sveštenici, misionari, psiholozi, psihijatri, naučnici, politički aktivisti, izdavači, savetnici za edukaciju, novinar, religijski predavači.
16.09.2011, 21:48
Mjeseceva Pratilja
975
IZVORNA PORUKA: teacher75
ovdje su me uglavnom potrefili: Opis: Vaš tip ličnosti: Tih, zamišljen, idealista. Zanima Vas služenje čovečanstvu. Dobro razvijen sistem vrednovanja, i trudite se da živite u skladu sa njim. Veoma ste lojalni. Prilagodljivi i opušteni, osim u slučaju da je ugrožena neka veoma bitna vrednost. Često su pripadnici ovom tipu ličnosti veoma talentovani za pisanje. Brzo razmišljate i umete da prepoznate priliku. Zanima Vas razumevanje i pomaganje ljudima. Poslovi koji Vam odgovaraju: Pisci, umetnici, savetnici, socijalni radnici, profesori jezika, profesori likovne umetnosti, vaspitači, sveštenici, misionari, psiholozi, psihijatri, naučnici, politički aktivisti, izdavači, savetnici za edukaciju, novinar, religijski predavači.
Ticerko, gledajuci tvoje slike i onako citajuci tvoje postove i ja te otprilike ovako zamisljam..Samo ovaj prvi dio: tih, zamisljen..Nekako mi ne ide uz tebe. Bas mislim da si ti dosta energicnija, zivahnija.
sad sam opet pokušala da radim te testove i opet odustala nikad se nisam nalazila u njima, većinom na pola odustanem obučno nikad ne bude ponuđen adekvatan odgovor samo me nerviraju ili ja nisam naišla na dobar test
16.09.2011, 21:55
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja
Ticerko, gledajuci tvoje slike i onako citajuci tvoje postove i ja te otprilike ovako zamisljam..Samo ovaj prvi dio: tih, zamisljen..Nekako mi ne ide uz tebe. Bas mislim da si ti dosta energicnija, zivahnija.
tacno, zato i nisam to boldirala
16.09.2011, 22:03
koka i po
7309
meni isto ispalo...paaaa uglavnom su pogodili vecinu
16.09.2011, 22:05
SREĆNA
-75
http://www.charolija.com/svasta-nesto/upoznajte-sebe-razumite-druge/ [/quote] Evo ja baš ovaj uradila i evo šta ispade Osobine savršenog melanholika Emocije melanholika Dubok i promišljen Analitičan Ozbiljan i odlučan Sklon genijalnosti Nadaren i kreativan Umetnički ili muzički nadaren Filozof i poeta Ceni lepotu Saosećajan Samopožrtvovan Savestan Idealista Melanholik kao roditelj Postavlja vrlo visoke norme Želi da se sve uradi kako treba Održava kuću u redu Sakuplja za decom Žrtvuje svoju vlastitu volju radi drugih Podstiče obrazovanje i talenat Melanholik na poslu Sklon programiranju Perfekcionista, ima visoke standarde Sitničav Istrajan i temeljan Uredan i organizovan Kratak i jasan Ekonomičan Uočava probleme Nalazi kreativna rešenja Mora završiti započeto Voli popise, karte, grafičke prikaze i brojeve Melanholik kao prijatelj Oprezno sklapa prijateljstva Zadovoljan i u pozadini Izbegava privlačenje pažnje Odan i privržen Sluša prigovore Može rešiti tuđe probleme Pokazuje duboku brigu za druge Ganut do suza od saosećanja Traži idealnog partnere
16.09.2011, 22:10
teacher75
5394
pa jesu li ti pogodili? ja sam sangvinik i bas se pronalazim u 99% stvari
16.09.2011, 22:18
SREĆNA
-75
E da ne povjeruješ baš u 99,99 % su pogodili. Ja ostala bez teksta.
16.09.2011, 22:37
ananas_ze
317
psiho testovi su mi inace super stvar, a ovaj sad me bas opisao: kolerik
Emocije flegmatika Suzdržana osoba Lagodan i opušten Smiren, hladnokrvan i pribran Strpljiv, uravnotežen Vodi dosledan život Tih, ali mudar Saosećajan i ljubazan Krije emocije Srećno pomiren sa životom Osoba za sve
Flegmatik kao roditelj Dobar je roditelj Nalazi vremena za decu Nije u žurbi Može podneti i dobro i zlo Ne uzrujava se lako
Flegmatik na poslu Sposoban i stabilan Miroljubiv i saglasan Ima upravljačke sposobnosti Posreduje u rešavanju problema Izbegava sukobe Dobar je i pod pritiskom Pronalazi jednostavna rešenja
Flegmatik kao prijatelj Sa njim se može lako dogovoriti Ugodan i prijatan Dobroćudan Dobar slušalac Sarkastičan Uživa u posmatranju ljudi Ima mnogo prijatelja Saosećajan i brižljiv
16.09.2011, 23:04
teacher75
5394
eto, ima nas svih tipova ovdje
16.09.2011, 23:06
N_N
1860
U biti večina navedenog je tačno
16.09.2011, 23:12
muaaa
2911
Evo i ja kao licnost
Vaš tip ličnosti: Praktičan, tradicionalan i organizovan. Volite da budete u formi. Ne zanima Vas teorija ni apstraktnost osim ako vidite praktičnu primenu. Imate jasnu predstavu o tome kako bi sve trebalo da izgleda. Lojalni ste i vredan radnik. Volite da budete nadređeni. Izuzetno ste sposobani u organizaciji i upravljanju aktivnostima. „Dobar građanin“ koji ceni sigurnost i miran život. Poslovi koji Vam odgovaraju: Vojska, poslovni administratori, menadžeri, policajci/detektivi, sudije, finansijski radnici, profesori, menadžeri prodaje, radnici u vladi, agenti osiguranja, medicinski tehničari, profesori tehničkih i ekonomskih nauka.
16.09.2011, 23:18
muaaa
2911
uh tek vidjeh kolika su slova soryyyy
16.09.2011, 23:20
mala_sa
1353
I like psiho testove, u srednjoj skoli smo ih radili punoo, i uvijek su mi bili zanimljivi, takodjer spadam u sangvinike (bar tu me naj bolje opisu )