Cao cure evo prvi put sam na forumu i zamolila bi vas za pomoc,evo ugl sumljam na trudnocu i htjela bi otic kod nekog ginekologa da napravim ultrazvuk da vidim dali sam trudna ali moj problem je taj sta sam studentica u mostaru a inace sam iz HR i neznam kad cu sljedeci put doma...pa me zanima ako bi mi koja od vas mogla dat br. od nekog ginekologa i koje su ovdje cjene za preglede...unaprijed vam hvala
05.03.2012, 18:31
mostarka82
74
mogu ti preporučiti dr. Zadru ordinacija se nalazi u naselju iza kolodvora prvi pregled je 60 KM ostali po 50 KM a imaš dole ispod temu gdje ti zene pišu jos savjeta u vezi doktora pa za kojega se odlucis mogu ti reci radi li privatno ili nije . Ima ti doktorica Barisic radi u centru grada preko puta Staroga trznog centra ako bi htjela kod doktorice ili ti je svejedno. cijena ista 50Km jedino kod dr. Bjelanovica pregled košta 30 Km radi u naselju blizu Rondoa.
05.03.2012, 19:08
abeba
2
e hvala a da te pitam jel mozda znas broj od te dr barisic jer mi je ona nekako najblize tj jedino za to znam di se nalazi
05.03.2012, 23:12
nikita
1945
dr barisic radi u klinici srce, broj klinike je 036 324 743, nazovi njih i naruci se, sretno
15.03.2012, 14:41
ucitelj
280
jesi bila abeba sta kaze dr
17.02.2014, 13:40
blonde_vale
1
Sumnjam na trudnocu,trebala bi otici na pregled,ali nr znam di... Ja bi u neke doktorice,pa me zanima koje imaju,di se nalaze i kolike su cijene? Nisam iz Mostara pa ne znam,a doma to ne mogu obaviti... Molom vas da mi pomogmete...