Ne znam je li tema bas na pravom mjestu, ali da pokusam...
Zna li neko da li i koji prirodni cajevi se smiju davati bebama? Mislim na cajeve koji su licno ubrani i osuseni, a ne oni u filter vrecicama...
31.07.2008, 15:03
makana
772
pozdrav daj nam malo detalja, koja starost te interesuje jer znaš da pedijatri ne preporučuju da se bebama daje nešto osim ako baš baš se mora meni recimo nisu htjeli u apoteci dati neki čaj za kašalj, pitaju koliko je beba stara ja kažem da nema još godinu, oni odmahuju glavom znam da komorač i kamilica mogu i to samo da se ona filter vrećica potopi kratko u prokuhalu vodu i pusti blagu boju, onda odmah izvaditi i dati bebi nezaslađeno vjerujem da isto vrijedi i za kamilicu u "refuzi"
31.07.2008, 15:09
mamin sin
440
8 i po mjeseci...Pije vodu kako su ove vrucine pa treba malo vise tecnosti.Pa sam mislila nekad promjene radi dati mu caj, nezasladjen.
Kamilicu sam davala...To znam... Ali recimo na onom HIPP-ovom caju u granulama pise da ima majcine dusice i maticnjaka, pa da li bih to smjela prirodno napraviti...
31.07.2008, 16:55
mamina cura
1288
Ma smijes. Caj od sipurka je osvjezavajuci. Ja sam svojoj davala kunicu i nije bilo problema. A filter vrecice nemoj molim te koristiti, uvijek se ima kupiti u apoteci caj koji je osusen i ubran. Nije lose napraviti i kompot od jabuke, naravno ne zasladjen i davati im. Moze i sljiva, kruska. Nisu puno hranjivi a osjezavajuci su. Mi smo uglavnom na vodi.
31.07.2008, 17:04
makana
772
za kompot mašala nije više mala skroz bebača i već je probao nekoliko čajeva moja almedina baš voli majčinu dušicu možeš i nanu i ona osvježava samo dakle pazi da čaj nije jak
31.07.2008, 22:10
mamin sin
440
OK, hvala... I kompot smo pravili... Ma filter vrecice ne bih nikad,nesto im ne vjerujem sta stave unutra... Mogu ja piti ali ne i bebacu dati...Samo prirodno susene cajeve...