writing-img

Prirodni cajevi?

clock-img

31.07.2008, 14:53

clock-img

mamin sin

pencil-img

440

Ne znam je li tema bas na pravom mjestu, ali da pokusam...

Zna li neko da li i koji prirodni cajevi se smiju davati bebama? Mislim na cajeve koji su licno ubrani i osuseni, a ne oni u filter vrecicama...

clock-img

31.07.2008, 15:03

clock-img

makana

pencil-img

772

pozdrav
daj nam malo detalja, koja starost te interesuje
jer znaš da pedijatri ne preporučuju da se bebama daje nešto osim ako baš baš se mora
meni recimo nisu htjeli u apoteci dati neki čaj za kašalj, pitaju koliko je beba stara ja kažem da nema još godinu, oni odmahuju glavom
znam da komorač i kamilica mogu i to samo da se ona filter vrećica potopi kratko u prokuhalu vodu i pusti blagu boju, onda odmah izvaditi i dati bebi nezaslađeno
vjerujem da isto vrijedi i za kamilicu u "refuzi"

strpljen - spasen

clock-img

31.07.2008, 15:09

clock-img

mamin sin

pencil-img

440

8 i po mjeseci...Pije vodu kako su ove vrucine pa treba malo vise tecnosti.Pa sam mislila nekad promjene radi dati mu caj, nezasladjen.

Kamilicu sam davala...To znam... Ali recimo na onom HIPP-ovom caju u granulama pise da ima majcine dusice i maticnjaka, pa da li bih to smjela prirodno napraviti...

clock-img

31.07.2008, 16:55

clock-img

mamina cura

pencil-img

1288

Ma smijes. Caj od sipurka je osvjezavajuci. Ja sam svojoj davala kunicu i nije bilo problema. A filter vrecice nemoj molim te koristiti, uvijek se ima kupiti u apoteci caj koji je osusen i ubran. Nije lose napraviti i kompot od jabuke, naravno ne zasladjen i davati im. Moze i sljiva, kruska. Nisu puno hranjivi a osjezavajuci su. Mi smo uglavnom na vodi.

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

clock-img

31.07.2008, 17:04

clock-img

makana

pencil-img

772

user posted image  za kompot
mašala nije više mala skroz bebača i već je probao nekoliko čajeva
moja almedina baš voli majčinu dušicu
možeš i nanu i ona osvježava
samo dakle pazi da čaj nije jak user posted image

strpljen - spasen

clock-img

31.07.2008, 22:10

clock-img

mamin sin

pencil-img

440

OK, hvala... I kompot smo pravili... Ma filter vrecice ne bih nikad,nesto im ne vjerujem sta stave unutra... Mogu ja piti ali ne i bebacu dati...Samo prirodno susene cajeve...user posted image

Zadnji članci

article-img