Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Evo sad dobih link, pa da podijelim sa vama, i cudom se cudim...ako je tako, bice dobra stvarcica za dadilje...Jer mislim da svakak mama zna zasto joj beba place
E trebao je ovaj prevodioc meni sinoc plesala mu,zvizdala,ma sta sam se god sjetila,kad on nije dojio ili plakao,a cijena od 10 dolara nije prevelika.
07.11.2009, 13:58
_melina_
218
Svaka mama zna zasto joj beba plače.. bar ja tako mislim i njoj to nije potrebno ali je izvrsno za dadilje i tate jer oni rijetko kad da znaju sta je bebi ...
07.11.2009, 14:11
Anoniman
ja mislim da će se ovaj mm odmah baciti u potragu za ovim ...U većini slučajeva znam zašto moja plače ali nekada vala plače ne zna ni on sam zašto
07.11.2009, 14:19
Private
521
place kad je gladna,kad treba pelenu promjeniti,kad je tibo boli,al ovom mom sinoc nije bilo nista od toga.Kad se probudio jucer u 3 poslijepodne,nije zaspao do pola 11.E trebao mi je taj prevodioc sinoc,ko bajagi on zaspe na rukama dok ga dojim,a cim ga spustim oci sirom otvori.
07.11.2009, 14:22
manuela RR
2377
Šta sve neće izmisliti... Što se mene tie to je potpuno nepotrebna sprava jer svaka mama a i bilo koja osoba koja dobro poznaje bebu zna prepoznati razlog njenog plača. U posljednje vrijeme Emir samo i isključivo iz dosade plače
07.11.2009, 14:49
w.pooh
1021
svašta..A gdje je majčin instinkt da prepozna šta njenoj nedostaje
07.11.2009, 16:38
škorpija
6649
ja bogami ni dan danas ne znam prepoznati zašto ajdin plače , meni bi ova stvarčica dobro došla.
07.11.2009, 22:26
Suzana
1698
IZVORNA PORUKA: Breskva
ali nekada vala plače ne zna ni on sam zašto
Bas tako... Uh taj plac zna izluditi... Moji znaju kmecati bezveze...
07.11.2009, 22:30
Nunichi
4125
Zara ne place, nije plakala kako nema grceve. Osim neki dan, puzala pa malo udarila celom od laminat, tajo je cuvao dok se mama kupala. Ona samo kenjka i cvili... kao npr. sad. Nece da spava, zanimljiva joj ogradica na kreveticu.
Ali ako ovaj aparatic radi to sto kazu, super je za dadilje.
< Poruku je uredio Nunichi -- 7.11.2009 22:31:19 >
10.11.2009, 21:01
nannah
43
evo nisi jedina..ne znam ni ja. I plac mu je uvijek isti...i u oravilu je gladan - odnosno prestane kad ga se nahrani pa je valjda to - to. Ja kad place krenem sve redom pa sto bude; (pelena, ojedi - crvenilo ispod brade, hrana, dekica, vruce, zima..) pa nesto upali al da po placu mogu skuzit zasto place - e vala ne mogu.
10.11.2009, 21:04
škorpija
6649
, nannah znači nisam jedina, ja bogami svom uvalim prst u usta kad plače pa ako cucla gladan je, a ako glođe, onda ga svbe desni pa mu namažem gelom
12.11.2009, 21:50
Anoniman
Evo da vam se javim rekoh da će mm naći ovaj program i našao ga i radi...Al ne mogu da vjerujem da ovaj moj samo plače iz dosade 10x iz dosade , a ja nosala, nosala mislim zubići rastu, pa ga boli, et zavarao me majčin instikt ...
13.11.2009, 20:42
nannah
43
Jesi sigurna da program radi? Mozda je ipak greska u programu. a uostalom - i dosada je dosadna, kao i zubi kad rastu.
13.11.2009, 22:41
Anoniman
Ma radi... ali u glavnom i mi znamo šta je malenom, maloprije je plakao i ja kažem spava mu se a tako je i program pokazao...Ma onako se ja zezam, majci je to nepotrebno. Ali eto zanimljivo šta se sve neće izmisliti, mene je baš to zanimalo- da li radi? Piše još nešto što nisam znala, da bebe plaču sveukupno 4h u toku dana. Meni se činilo puno više
13.11.2009, 22:56
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: Breskva
Evo da vam se javim rekoh da će mm naći ovaj program i našao ga i radi...Al ne mogu da vjerujem da ovaj moj samo plače iz dosade 10x iz dosade , a ja nosala, nosala mislim zubići rastu, pa ga boli, et zavarao me majčin instikt ...
Gdje je nasao??? Da i ja nadjem.
13.11.2009, 23:13
Anoniman
To su koplikovani putevi pronalaska , skinuo nekako sa interneta, a kako da ja to... moja školska znam, moj bi bio cijeli svijet
16.11.2009, 21:44
mnn
1611
ma ja imam i phone...budem ja to skinula...ali kad moj zaurla nema pomoči...ni prevodilac ne pomaže kad viče za bocom....i naravno nosanjem...
24.12.2009, 13:56
lilybeby
83
drage moje! imam specifican problem i ako iko zna neki savjet,nek mi da! imam bebu od 5 mjeseci,djecaka,koji hvala Bogu dobro napreduje,raste,veseo jeali...moj problem je budjenje nocu i to po 10 do 15 puta u toku jedne noci,samo se pocne okretati i ako ja ne ustanem da ga pronosam on se ne umiri.znaci,ne otvara oci,place i ako ga ja ne uzmem on se jako rasplace i probudi,i onda nastaje urnebes,jer ga to valjda iznervira pa se onda tako rasplace da ga nemoze nista smiriti.od tih 10-ak budjenja samo jednom ili 2 puta doji,gladan nije jer mi mlijeko,hvala Bogu prsti na sve strane.on vec ima 8,5 kg i dr mi je cak preporucivala da ga sa 2 mjeseca prestanem dojiti nocu,medjutim meni je to bilo zao i nije mi tesko ustati ni 5 puta al 15 je stvarno previse.znate li ikakav preparat koji bi smio popiti ili ja...ili bilo sto...pomozite jer sam ja na granici izdrzljivosti,bukvalno nijednu noc od poroda nisam oka na 3 sata sklopila. unaprijed zahvalna vasa Lily
30.12.2009, 09:25
dana3
2128
Draga Lily-ovom ovakvom spavanju nema pomoci, bar mom sinu nije bilo. Kupala sam ga u isto vruijeme, nahranila , uspavala i corak.nista. otspava nekih 20-tak minuta i ond aje budan do jutra, stavljala sma ga u krevetic, nahranim, pokrijem, pjevusila pjesmicu i na kraju se toliko izvristi da je to boze sacuvaj za slusanje. e onda sam ga pustala da place, stavim u krevet i neka place ali ni to nije uspjevalo. Danas mu je 14 mjeseci i ja ne spavam od one noci kako se rodio. pomirila sam se s tim da je od onih beba sto ne spavaju i gotovo. legli smo jutros u 4 i to je tako kod nas! Mozes pokusati par metoda, mozda ti uspije- nama nije
04.01.2010, 13:59
lilybeby
83
najgore sto mojabeba spava ali place i ako mu ne pridjem da ga uzmem i pronosam(a on pri tom oci ne otvara)toliko se razdere i odmah se probudi.e tad nastaje zezanje,jer ga je tesko opet uspavati. znaci,sve sto se probati moglo,probali smo,nista,budi se sve cesce.do 3 mjeseca je spavao bolje,najcesce se budio na 3 sata a onda je samo preko noci prevrnuo i vise ispod 10 budjenja ne prodje ni jedna noc. ako iko ima slicno iskustvo nek mi javi,ja sam bila ista beba kao i moja beba,sa 9 mj.mi je pedijatarprepisao tablete za spavanje.ako neko zna nesto slicno,spasavjte. unaprijed hvala