Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Drage mame želim vas obavijestiti da udruženje DjeCa 18.01.2009 u Sarajevu održava pregled AS i da ste svi pozvani da pregledate svoje AS i uvjerite se da su ispravne i ispravno postavljene u vaša auta. Kada budem znala tačnu lokaciju i vrijeme obavijestiti ću vas.
Ovo udruženje vrši predavanja širom BiH u MUP-u i DZ. Uskoro bi trebali biti i pregledi u drugim gradovima (dok se skupe sredstva) pa ako želite pomoći možete se učlaniti (članarina 5 KM) ili donirati.
< Poruku je uredio triplemama -- 23.12.2008 14:14:31 >
Upisala u reminder mob. da ne zaboravim. Hvala jos jednom.
24.12.2008, 22:02
boogy woogy
777
E super! Hvala ti puno
26.12.2008, 15:44
jupajdi
435
Super, dolazimo aBd. Hvala na informaciji.
26.12.2008, 21:39
mivica
223
Ej zene, Jeste li vi cule da se AS mogu iznajmiti na godinu dana ako ste clan BIHAMK-a ili vam je auto osiguranje, ja mislim Sarajevo osiguranje. Mislim da sam neki dan cula reklamu za to, da li neko zna ista o tome????
27.12.2008, 22:13
rozi
745
Joj, ne znam, Mivice da bih ja to uzela. Cak se ne preporucuje ni uzeti polovnu ako ne znas tu osobu od koje kupujes, jer ako je bila u udesu ili starija od 5-6 godina, onda gubi na sigurnosti.
Nadam se da ce taj pregled biti i u Tuzli, ova moja mi je bas sumnjiva. Svu sam je rasklopila da je operem , mislim da sam dobro napravila, ali nisam 100 % sigurna.
03.01.2009, 16:47
triplemama
1097
Molimo sve roditelje da na pregled dođu sa vlastitim automobilom i da uz sjedalicu ponesu obavezno i uputstvo proizvođača, ako možete povedite i dijete.
Trebala bi nam još 2 aktivna člana u Tuzli da bi mogli otvoriti ogranak i vršiti preglede na područiju TK pa ako ima neko zainteresovan neka mi se javi na PP.
< Poruku je uredio triplemama -- 3.1.2009 16:48:13 >
Rado ako budem stigla. Dolazim u subotu pa ću na sastanak, ujutro pregled AS pa predavanja za savjetnicu pa najvjerovatnije kući ako ne ostanem i u ponedeljak.
Mi cemo najvjerovatnije doci da vidimo da li nam je AS dobra jer mislimo da bi trebali vec uzeti vecu.
16.01.2009, 21:25
triplemama
1097
IZVORNA PORUKA: HanaBana
Mi cemo najvjerovatnije doci da vidimo da li nam je AS dobra jer mislimo da bi trebali vec uzeti vecu.
Za to i služi pregled HanaBana, a i da se provjeri da li je postojeća ispravno postavljena. To će raditi stručni ljudi. Svi ste dobrodošli Vaselićemo se vašem dolasku