Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Sto se tice mog braka,mislim da se ne treba puno pricati...Zasnovan je na ljubavi i 100% povjerenju.Sasvim je normalno da s vremena na vrijeme dodje do odredjene ljubomore,npr. moj muz na poslu ima radnu kolegicu koja ga bas"gotivi",mene je priznajem to u pocetku nerviralo,ali vec sad ga zezam na taj racun.Volimo se i 100% vjerujemo jedno drugom.Sto se dakle povjerenja tice,tesko da ga nesto ili neko moze poljuljati,sa obje strane.
11.09.2008, 21:43
mamsi
401
Vjerujem mu dok se ne uvjerim u suprotno,šalim se,svakoj novoj osobi pristupam s povjerenjem i pružam šansu da ga zadrži ili izgubi,pa tako je bilo i sa MM,i hB u njega imam 100% povjerenje i do sad nisam još posumnjala da nešto muti,znala sam nekad prije malo ljubomore osjetiti,ali sada više ne,valjda to ide s bračnim stažom.A i obratno je,vjeruje i on meni
11.09.2008, 21:48
RAJA
391
I ja isto tako vjerujem svom mužu 100% tako jako da bi ga mogla poslati u harem žena a valjda i on meni ljubomore naravno ima malo u granicama normale jer ko voli taj je malo i ljubomoran
11.09.2008, 22:01
mali
372
Vjerujem mu iz razloga što do sada ništa nije ućinio da pokvari to moje povjerenje,a ni ja njegovo...Naravno da postoji mala ljubomora,koja je ponekad i simpatićna i godi
Vjerujem mu iz razloga što do sada ništa nije ućinio da pokvari to moje povjerenje,a ni ja njegovo...Naravno da postoji mala ljubomora,koja je ponekad i simpatićna i godi
potpisujem
11.09.2008, 22:40
Mrka
137
Poznavajuci sebe, da se nesto nedaj Boze desi, pa makar i obicna glupost, pa da dodje do toga da izgubim povjerenje u muza, vjerujem da bi nasem zajednickom zivotu bio kraj. Ne bih mogla biti s nekim i zivljeti, a da se stalno pitam da li je rekao istinu ili ne. Sad zasad imamo jedno u drugo potpuno povjerenje u svemu. Nadam se i vjerujem da ce tako ako Bog da biti i u buduce.
11.09.2008, 22:50
mamyca
1657
IZVORNA PORUKA: RAJA
I ja isto tako vjerujem svom mužu 100% tako jako da bi ga mogla poslati u harem žena a valjda i on meni ljubomore naravno ima malo u granicama normale jer ko voli taj je malo i ljubomoran
Potpisujem .
11.09.2008, 22:57
ziki
1815
Ne znam na koju se vrstu povjerenja misli, ako je upitanju vjernost to me bas i ne zanima puno, ako se desi desilo se,samo nek mi kaze da ne cijem od drugog. Imam puno povjerenje u njega kao covjeka, postujem njegove odluke i procjene. Posto radimo skupa- kao stucnjaka, ne preispitujem njegov rad.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
11.09.2008, 23:04
neki
3476
Nista licno,ali mi se dize kosa na glavi kad cujem,ako se desi,desilo se,samo da ne cujem od drugih...
11.09.2008, 23:20
Amrino
2613
IZVORNA PORUKA: neki
Nista licno,ali mi se dize kosa na glavi kad cujem,ako se desi,desilo se,samo da ne cujem od drugih...
I meni...stvarno ne razumijem... Kod nas kad bi se desilo...desilo bi se to da bi mrtva glava pala ...Karikiram ali...nema ni govora o tome da bi se nesto tako moglo desiti. Vjerujemo jedno drugom 100 %...i mislim da je to produkt 100 %- tne iskrenosti.
11.09.2008, 23:40
nikka
589
Naravno da svi vjerujemo svojim partnerima i da imamo povjerenja u njih,zašto bi smo inače bili skupa i zasnivali obitelji i rađali djecu. Ja sam za to da se netreba opterećivati nepovjerenjem jer život je stvarno kratak da ga trošimo na gluposti,treba živjeti opušteno i optimistično sa svojim partnerom. ALI,da stavim ruku u vatru da će tako ostati do kraja života,dobro bi razmislila da neostanem bez ruke,ljudi moji pa tko o može garantirati100%,možemo mi biti ubjeđeni da će biti tako i najvjerojatnije će i biti ali nikada se nezna,i eto sva sreća nerazmišljam o tome,imam prečih stvari od toga.
12.09.2008, 01:01
camm
1266
ma ko če ga znati jel on meni nesto smutio iza ledja
pametni ljudi to dobro rade.
ja mu ovako vjerujem u svim drugim smislima a kada je vjernost u pitanju to ne znam.
12.09.2008, 02:37
Aquarius
509
Imam u njega bezgranično povjerenje, a i on u mene. Od prvog se dana naš odnos temeljio na povjerenju pa tek onda na ljubavi i svemu ostalom. Meni je jako bitno da pored sebe imam osobu na koju se mogu osloniti u svakoj situaciji. Nismo ljubomorni i ja ne podnosim ljubomoru. Za mene je ljubomora isto što i nepovjerenje. Vjerujte vidjela sam oko sebe toliko ljubomornih scena, da ne kažem da je kod nekih parova to prelazilo u maltretiranje, čak sam imala prijateljicu kojoj je momak zabranjivao da izlazi igdje bez njega, fuj.
A što se tiče ovoga ako se desi, desilo se... Na prvom randesu sam sadašnjem mužu rekla da mu to nikad ne bih oprostila. NIKAD. A sve se sazna. I ako ikad dođe u tu situaciju neka dobro razmisli šta će izgubiti. Uh jesam zaj...na
12.09.2008, 08:33
Blue rose RR
4361
S ljubavlju došlo je i povjerenje, kada nestane ljubavi nestat će najvjerovatnije i povjerenja...ako ikada do toga dođe. A kada će ljubav nestati? Onog momenta kada budemo oboje smatrali da je jdno od nas dužno da bude sa onim drugim, onog momenta kada ne budemo ulagali u naš brak, onog momenta kada nam život postane navika, i onog momenta kada nam budu bitnije druge stvari od jutarnje kahve i onom tišinom koja ponekad puno toga kaže...
12.09.2008, 11:15
Gigana
695
IZVORNA PORUKA: nikka
Naravno da svi vjerujemo svojim partnerima i da imamo povjerenja u njih,zašto bi smo inače bili skupa i zasnivali obitelji i rađali djecu. Ja sam za to da se netreba opterećivati nepovjerenjem jer život je stvarno kratak da ga trošimo na gluposti,treba živjeti opušteno i optimistično sa svojim partnerom. ALI,da stavim ruku u vatru da će tako ostati do kraja života,dobro bi razmislila da neostanem bez ruke,ljudi moji pa tko o može garantirati100%,možemo mi biti ubjeđeni da će biti tako i najvjerojatnije će i biti ali nikada se nezna,i eto sva sreća nerazmišljam o tome,imam prečih stvari od toga.
Svaka čast na postu, u potpunosti se slažem s tobom.
12.09.2008, 11:46
lida
421
IZVORNA PORUKA: nikka
potpisujem
12.09.2008, 11:55
sarah
545
MM i ja imamo bas veliko povjerenje jedno u drugo, i hvala Bogu, nikad nismo to povjerenje iznevjerili. A da sam 100 % sigurna da ce to potrajati citav zivot, nisam, ali se iskreno nadam da ce tako biti.
12.09.2008, 13:47
mamin sin
440
Ja ni za koga nista ne garantujem 100% pa cak ni za sebe. Covjek nailazi na razna iskusenja u zivotu, a tu je vazno koliko je neko jak i ima samokontrole, jer su ti ljudi najjaci...
Vjerujem svom muzu jer drugacije ne bismo mogli funkcionisati. A vjeruje i on meni.Dajemo jedno drugom dovoljno slobode. Na pocetku braka sam ja bila malo nepovjerljiva, bila sam i dosta mlada, valjda je to onaj prirodni osjecaj straha da bismo mogli nekoga izgubiti i mala doza nesigurnosti. Ali sa vremenom sam se opustila i naucila da se ne zamaram glupostima... Ali znam da se mogu osloniti na njega uvijek..
12.09.2008, 15:03
Anoniman
Ja sam možda luda, ali toliko poštujem sebe, da ne bih mogla pomisliti da meni, svojoj voljenoj ženi radi nešto iza leđa! Uopšte ne priznajem tu opciju i on je toga svjestan.
12.09.2008, 15:30
mamabb
1235
Imam povjerenje u njega u bilo kom pogledu...a ako on kojim slučajem pomisli da može da nađe bolju, ljepšu i pametniju neka izvoli, jer ako pomisli gore nego da je uradio a ako uradi bolje da ga nema! Ja mislim da boljeg za mene nema i nadam se da će moje uvjerenje takvo i ostati aBd.
12.09.2008, 15:34
Adana
2777
Vjerujem mu dok se ne uvjerim u suprotno,šalim se,svakoj novoj osobi pristupam s povjerenjem i pružam šansu da ga zadrži ili izgubi,pa tako je bilo i sa MM,i hB u njega imam 100% povjerenje i do sad nisam još posumnjala da nešto muti,znala sam nekad prije malo ljubomore osjetiti,ali sada više ne,valjda to ide s bračnim stažom.A i obratno je,vjeruje i on meni
S tim da ljubomore one produktivne da je tako nazovem ima povremeno sa obje strane. A vjerujem mu i u svim drugim segmentima zivota...
I slazem se i sa onim sto je M.Amina napisala.
12.09.2008, 16:46
makana
772
u nekim stvarima sam bukvalac, ali što mogu da budem u nekim isključiva to je čudo jedno evo gledam iz svojih cipela, imam partnera i to hvala Bogu onakvog kakvog sam željela, za mene drugi muškarci ne postoje, uopšte ih ne gledam kao muškarce-muškarce već su samo pripadnici muške populacije i ne mogu, možda sam ograničena, ali zaista ne mogu razumjeti suprotno, kada neko pored onoga što ima traži drugo onda to nije to, ne valja, raskidaj i idi dalje, traži i odbijam mogućnost "desilo se" to mi je zaista tako licemjerno, desi se nešto u pet minuta, sat vremena, za dan, a ako neko nekoga vara znači da se nije "desilo", već se dešava, svjesno i smišljeno, neko je tom muškarcu ili ženi dao znak, zeleno svjetlo, prihvatio ga, i nema "desilo", neko se nekome udvarao i prihvatao udvaranje i flert, poslije čega se išlo i dalje valjda ću ako uopšte dođe do toga da prihvatam nečije migove ili ih šaljem skontati da više ne želim ono što imam i ispoštovaću svog partnera tako što ću mu to reći, a neću je ponižavati time da me dijeli još s nekim i da budem još nečija "žena" istovremeno
12.09.2008, 16:54
M kao Mama
5536
Onog momenta kada ne bude povjerenja među nama, neće biti ni nas, samo molim dragog Boga da nikada ne dođe taj momenat,
13.09.2008, 12:26
iva1974
221
IZVORNA PORUKA: neki
kod mene je u prvom braku bio ovaj slučaj.id vjenčanog kuma sam saznala da me vara i jednostavno mu rekla da znam i da je kraj baka.razišli smo se kao ljudi ....nakon 4 mjeseca braka ... sad sam s muzem u kojeg imam povjerenja 90% jer ipak je muško ..a kako radim s 120 muskaraca vidim svašta...