cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Posljedni pozdrav našoj plava72

clock-img

15.12.2015, 13:33

clock-img

malena27 RR

pencil-img

15117

Draga moja E,

Danas cemo se oprostiti s tobom...

Zao mi je sto nisam imala priliku da te zagrlim jos jednom, da popricamo, da se nasmijemo kako smo to znale preko foruma, sto nisam uspjela da upoznam tvoju Dz za koju si se kao lavica borila...
Zao mi je sto neces biti tu kad tvoja djeca budu trebala svoju mamu, sto ih nece moci mama utjesiti...dusa mi se cijepa...zao mi je tvoje mladosti, tvog zivota, tvog muza i sto nisi mogla dalje uzivati u svemu sto si imala...a imala si mnogo...od porodice, prijatelja i svojih RR drugarica...
Nedostajaces nam, nedostajaces mi...
Srescemo se na nekom ljepsem, boljem mjestu, bez tuge i bola...

user posted image user posted image

Ovom prilikom molim forumasice da danas u 15:00 u vrijeme dzenaze odamo minutom sutnje/nepisanja nasoj plava72.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2015, 13:50

clock-img

Medić*

pencil-img

29

user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

15.12.2015, 14:13

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

15.12.2015, 14:17

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Mala Dž je ista mama.....
Divna je žena bila.....
Baš ćeš nedostajati ovoj čaršija....
jako.jako mi je žao.....
Cijeli dan mi se u glavi vrte naše zajedničke minute....
Puno sabura tvojoj porodici......
Molim dragog Allaha da ti podari dzenet a tvoj porodici snagu
Posebno maloj curici.....

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

15.12.2015, 14:56

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Draga moja Plavkice,

Mozak mi se svezao u masnu... Još uvijek ne mogu da vjerujem da te vise nema, jos uvijek cekam da cu se probuditi iz ovog besmisla, svjesna da je sve bio samo ruzan san user posted image user posted image
Sve mi smo puno izgubile tvojim odlaskom... Neke nove mi su izgubile sansu da te upoznaju, a mi koje smo te poznavale smo ostale bez dijela sebe, bez osobe s kojom smo dijelile ono najgore sto nam se u dotadasnjim zivotima desilo ali i najbolje kada smo nakon toliko godina vidjele svoje plusice a kasnije svoje bebe... Falićeš mi do bola ti dobra ženo,... Ponosna sam na činjenicu da si mi bila prijateljica....

Voli te tvoja Leva

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

Zadnji članci

article-img