cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Porodila se nasa maksi

clock-img

29.07.2015, 23:42

clock-img

LieToMe RR

pencil-img

3057

Kao sto tema kaze, porodila se nasa maksi!!!user posted image user posted image
Treci djecak, a dva na isti dan user posted image
Bebici od srca zelim sve najljepse, ponosnim roditeljima iskrene cestitke.

Posta sa druge teme prenosim u originalu:
elem, dala ne dala (da je pregledaju) user posted image maksi nam se danas porodila user posted image user posted image
od srca joj zelim sve najljepse, bebici dug i sretan zivot a njoj brz oporavak! sad ima dva djecaka na isti dan rodjene, duplo slavlje! user posted image

jos jednom joj zelim sve najljepse od srca a vama u cjelosti prenosim njenu poruku:

Eeeeeee,

Vise nisam 2/1,porodila sam se jutros u 11, voda mi otisla nocas u 12,porod je bio super fakticki beznolan,malo me bolio izgon ali nista strasno jedino sam bas pukla jer se nisam mogla opustiti.

Javi curama na forumu meni nece da ode poruka

Eto sada imam dva momka rodjwna na danasnji dan.

Bebac je tezak3600 a dug 54 rucko je siku,i sada spava

Pozdravi mi raju ja im se javim kada dodjem kuci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio LieToMe -- 29.7.2015 23:44:49 >

clock-img

30.07.2015, 07:46

clock-img

*pcelica*

pencil-img

1815

Draga nasa maksi, iskrene cestitke tebi tm i braci. Bebici dug i sretan zivot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

clock-img

30.07.2015, 07:54

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

Da cestitam i ovdje user posted image user posted image user posted image user posted image . Draga, da se brzo oporavis, a bebici dug i sretan zivot. Braco je dobio najljepsi poklon za rodjendan user posted image user posted image

clock-img

30.07.2015, 08:05

clock-img

damma

pencil-img

1281

Cedtitke svima.
Posebno braci user posted image

2004.
2008.

clock-img

30.07.2015, 08:15

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

čestitke i od mene......brz oporavak majci a bebi dug i sretan život user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

30.07.2015, 08:17

clock-img

Carobno jutro

pencil-img

1612

maksiiiiiiiii, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam od srca...da nam je djecaak ziv i zdrav i uvijek nasmijan. Eto dodje na bracin rodjendan, Nadam se da ste uspjeli proslavitiuser posted image user posted image

clock-img

30.07.2015, 08:39

clock-img

*nur*

pencil-img

336

Maksi čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da vam je živ, zdrav i sretan zajedno sa vama. A tebi želim brz oporavak i da te rane što prije zarastu i što manje bole, pusica

clock-img

30.07.2015, 11:45

clock-img

rose

pencil-img

8709

sve najbolje maksi, da se cim prije oporavis user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

30.07.2015, 11:53

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

cestitam user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

30.07.2015, 12:09

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Čestitam, nek je živ i zdrav.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Maxi br oporavak i uživaj uz tolike momke user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

31.07.2015, 07:43

clock-img

aidana

pencil-img

833

Maksi cestitam user posted image user posted image user posted image da bude ziv i zdrav user posted image
Tebi zelim brz oporavak user posted image user posted image kuser posted image

clock-img

01.08.2015, 02:40

clock-img

Bella.88

pencil-img

-15

Cestitke i brz oporavak,a bebici bezbrizno detinjstvo i sretan zivot
Sad si ponosna mama tri musketirauser posted image

jun 2013 stigao vitez naš :)

jun 2015 guzna mala upotpunila nas svijet:)

Zadnji članci

article-img