Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Drage moje imam cast da javim da se ena** porodila u 18:58 I DA JE MAMI STIGLA PISULJA a ne braco kako je dr tvrdio 3540 gr i 52 duga, zelimo mamici i bebici sve naj, a tatici iskrene cestitke i bracama
Cestitam od srca, da ste zivi i zdravi svi skupa!!! _____________________________Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek..
Cestitamo _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
Čestitke, Ena tebi, tm i braći! Živa, zdrava i sretna bila aBd 100 godina! _____________________________<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
IZVORNA PORUKA: Bebica11 Drage moje imam cast da javim da se ena** porodila u 18:58 I DA JE MAMI STIGLA PISULJA a ne braco kako je dr tvrdio 3540 gr i 52 duga, zelimo mamici i bebici sve naj, a tatici iskrene cestitke i bracama
pridružujem se čestitkama....... _____________________________"U laži su kratke noge ! "
Cestitke _____________________________Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
Iskrene cestitke _____________________________Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze
Cestitke i od mene, sve najbolje malenoj a mami brz oporavak _____________________________
Cestitke _____________________________" U oluji,u buri,kraj nedaca svih,uz teske gubitke i tugu kletu,biti nasmijan,prirodan i tih,najveca je umjetnost na svijetu"
Oooo znaci bas iznenadjenje cestitke, sve najljepse
Cestitke i od nas bravo za princezicu malu, ja sam se bas iznenadila,a sigurno se i mama obradovala,pored dva djecaka,maloj princezici _____________________________01.01.2014 Mamin decak * VELJKO* 28.02.2016 Mamina princeza *Marija*
Iskrene cestitke pravo iznenadjenje _____________________________Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.) Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)
cestitke _____________________________29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
Rodila mama sebi princezu Iskrene cestitke
Iskrene čestitke draga od srca Princezici dug i sretan život a tebi brz oporavak _____________________________Misli koje smo izabrali su boje kojima slikamo sliku svog života !!
cestitamo na princezi Mama je sigurno duboko dirnuta ovim iznenadjenjem _____________________________N&N
MashAllah, neka bude sretno! E to je pravo iznenadjenje, bas krasno _____________________________Z. veliki zvjerko 17.06.2003. I. mala živča 04.11.2008. L. mala palmica 15.01.2014.
Cestitke Ena _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
Iskrene čestitke Ena sve najbolje tebi i bebici 16.03.2008 Mamina sreća čekamo janaur _____________________________16.03.2008 T 20.01.2014 H
iskrene cestitke. _____________________________Loading... neki pametan potpis ali nikako da skontam sta :P
Hvala vam zenice drage...iznenadjenje je ogromno a odusevljenje jos vece
Cestitamo
Iskrene cestitke ! Zelimo vam sve najljepse _____________________________"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
čestitam! Svako dobro vam želim! Pusaa
Ova dilema se javlja svake godine pred Ramazan, kada mnoge majke žele da poste, ali se pitaju da ...
Trudnica
Pedijatar objašnjava zašto se čini da su slučajevi koinfekcija u porastu kod djece i šta roditelj...
Zdravlje i bezbjednost
Motorni razvoj djeteta od rođenja do odrasle dobi je uslovljen kako sazrijevanjem centralnog nerv...
Odgoj, razvoj i njega
Slomljen zub, pa čak i ako se radi o djeliću zuba, računa se kao rana na koži. Na zub se stavlja ...