Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Samo kratko dok beba spava da vam javim da sam 8.01.2009. rodila zdravog dječaka prirodnim putem na Koševu,kasnije ću vam napisati priču.... < Poruku je uredio Dina RR -- 12.1.2009 13:42:39 >
Čestitam ,a dječaku želim puno zdravlja i sreće u životu _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
samo ću ovo reći, nek dječak živi i zdravlju i sreći
Sve najljepse roditeljima, a malom princu sretan, zdrav i dug zivot!!!!
Mila moja tebi i tvom sinčiću sve najbolje,da ste živi i zdravi kao i ostatku porodice,da se veselite sa svojim sinom dugooo godina _____________________________E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!
Masallah,jos jedna mamica i pasa njen,da bude zdrav i ziv svojoj majci i naravno ostalima.
Čestitka od srca!!!! _____________________________Ko čeka i dočeka NOVI ZAKON O "AS" Savjetnica za AS udruženja DjeCa
sve najljepse
i od mene cestitke i sve najbolje
Iskrene cestitke roditeljima,a bebici sve najljepse u zivotu. _____________________________HANA 26.09.2007 SARA 10.12.2012
IZVORNA PORUKA: triplemama Čestitka od srca!!!!
Cestitke roditeljima,a maloj bebici zelim sve najbolje u zivotu,i naravno mami brz oporavak. _____________________________Hamza 11.3.2008.
iskrene čestitke od mene i moje princeze BEBAC dobrodošao!!! _____________________________mala princeza 12.06.2008 mali princ 11.02.2011
cestitam i sve najbolje zelim. _____________________________Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan. S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.
cestitke roditeljima, a bebcu dug i sretan zivot _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
sve najbolje bebici a roditeljima cestitke
superrr neka je sa srecom i sve najj _____________________________15.06,2008 najjda dosla na svijet
čestitam, sve najbolje želim mamici i bebici! _____________________________alex ima 4 godine 2.5.2009 stize nam druga beba :)
Čestitam! _____________________________Merjema 02.08.2002. Imran 11.11.2005. Burhan 27.11.2007.
Zelim i tebi i naravno bebici sve najbolje u zivotu
Cestitke sretnim roditeljima, a malom princu dug i sretan zivot. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Sve najbolje vam zelim od srca!!! _____________________________Prince `05 Princess `08 Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."
iskrene cestitke zelim vam sve naj naj bolje... pusa bebici < Poruku je uredio Dina RR -- 12.1.2009 13:46:54 >
Za razvoj mališana bitno je da imaju mogućnost izbora i izraze stavove, pa bi roditelji trebalo d...
Odgoj, razvoj i njega
Voda za piće ima brojne prednosti. Voda je ključna za mnoge tjelesne funkcije, kao što je podmazi...
Zdravlje
Jedan braon meda, igračka 13-godišnjeg Luke iz Srbije, dječaka sa Daunovim sindromom ovih dana je...
Vodeći svjetski doktori objavili su globalni apel za hitnu regulaciju toksičnih materija koje su ...
Zdravlje i bezbjednost