Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Cao zene ,otvaram nocu temu u nadi da ce mi se javiti neka clanica koja mozda zivi u slo ili se tamo poradjala ...ako ima slicna tema ,plz uputite me :)
Eh ovako,planiram aBd roditi tamo konkretnije u Postojni pa me zanima kakva je procedura ?!
Zanima me prvo da li se nosi odjeca,spavacice,proizvodi za higijenu i sl ... Zanima me da li daju anesteziju kod epiziotomije ? Da li masiraju prije poroda za lakse otvaranje i sl ...znaci sve me zanima da li se nose pelene za bebu i sl ..posjete itd.
Znam da ima opcija da se uzme soba za sebe i placa se 50 € dan ja mislim ... Pitat cu ja sve to kad odem tamo na kontrolu al imam jos mjesec a mene bas zanimaju iskustva
Pisala bih na njihovoj rr al nisam dobra sa jezikom pa se bojim nece me shvatiti
22.08.2016, 12:58
bejbibi
2795
I da,jos me zanima da li se mogu cuvati maticne celije i kako ide proces :)
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"