cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Pomozimo Marizeli

clock-img

26.09.2009, 00:21

clock-img

illa

pencil-img

127

Apel za pomoć...

Pomozite maloj Marizeli Čirak Jednogodišnja djevočica Marizela Čirak je 100% invalid, rođena je sa teškim anomalijama poznatim kao spina bifida (tumor na kičmi), mijelomeningocelom i drugim razvojnim anomalijama na mozgu.

user posted image

Odmah po rođenju urađen joj je hitan operativni zahvat kojim joj se u tom momentu spasio život.

Mala Marizela sada ima jednu godinu, teški je invalid, ne hoda, ne puže i njeno zdravstveno stanje je ponovo životno ugroženo.

Ljekarski tim bolnice u Tuzli predložio je da pomoć u liječenju nastavi u nekom od specijalizovanih centara poput onog na dječijoj klinici u Italiji. Kako njeni roditelji nisu u mogućnosti da obezbijede ogromna sredstva za njeno liječenje, mole se svi dobri ljudi koji su u mogućnosti da na bilo koji način pomognu da se spasi život male Marizele.

Ukoliko želite pomoći možete to učiniti uplatom novčanih sretstava na žiro račun kod Raiffeisen banka - 09250394391 (za Čirak Marizelu) ili pozivom na humanitarni broj 090-292-027 kojim donirate 3 KM.

Ukoliko možete i želite pomoći na neki drugi način, možete kontaktirati porodicu na telefonski broj 062 362 359 ili Merhamet Tuzla na broj 035 252 149

clock-img

26.09.2009, 00:31

clock-img

lely

pencil-img

1265

Dusa draga user posted image user posted image user posted image ,predivna djevojcica...user posted image
Tako mi je tesko kad vidim da djeca pate....Danas sam se jedva smirila kad sam vidjela u Ferhadiji organizovanu humanitarnu akciju za malig Vedada,njegova slika,ono malo neduzno lice...user posted image ...dusa draga,tako je mali a vec pati....Nadam se da se danas prikupilo dosta novca,a i da ce u narednim danima....user posted image

Neka dragi Allah pomogne svoj bolesnoj djeci i njihovim roditeljima,svima im zelim sto brze ozdravljenje...
Tako mi je zao ove male djevojcice i pomoci cu koliko mognem user posted image

< Poruku je uredio lely -- 26.9.2009 0:32:30 >

clock-img

26.09.2009, 01:34

clock-img

teta berta

pencil-img

1361

Mis mali slatkiuser posted image user posted image

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

clock-img

26.09.2009, 14:46

clock-img

almai

pencil-img

795

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja su djeca zlatna...
kad spavaju:))

clock-img

26.09.2009, 14:58

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

26.09.2009, 15:03

clock-img

seka87

pencil-img

253

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
tuzno
molim dragog Boga da moja beba bude ziva i zdrava i sve ostale bebe na ovom svijetu

nase malo zlato Lamija rodjena 1.10.2009. 3.200kg i 51cm

prvi zubic dobila sa 8 mjeseci

prohodala sa 10mj i 20dana

clock-img

26.09.2009, 21:31

clock-img

Lulu_

pencil-img

1444

user posted image
a zasto ja sa eroneta ne mogu zvati taj broj???

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

clock-img

26.09.2009, 22:06

clock-img

slatki_tri

pencil-img

8

trebamo svi nazvati ali i postaviti na svoje profile tipa fb da se vidi broj na koji se može donirati, na bilo koji način pomoći ovoj našoj djeci koja trebaju pomoć

clock-img

15.10.2009, 16:15

clock-img

illa

pencil-img

127

Potrebno je skupiti još oko 15 000 eura...user posted image

clock-img

17.10.2009, 16:58

clock-img

illa

pencil-img

127

Marizelino je stanje nažalost loše i hitno joj je potrebna operacija...user posted image

clock-img

13.07.2010, 14:36

clock-img

illa

pencil-img

127

"Marizela je bila u italiji na pretragama,sve su dijagnoze potvrdjene i narucena je u oktobru u bolnicu sveta ana u ferrari-italija na prve dvije operacije,pomoc je i dalje potrebna ziroracun je u funkciji kod rajfajzen banke a broj tel. roditelja je 062 416 336
marizelina mama tanja"

http://dobro.ba/?p=3006&cpage=1#comment-7189

Humanitarni telefon više nije aktivan.

Zadnji članci

article-img