cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Pomoć samohranoj majci

clock-img

02.03.2017, 22:27

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Drage moje jedna samohrana mama koja je prije par dana rodila slatku bebicu moli za pomoć

Odjeća...šta god za bebu

ako bilo ko od vas može pomoći, proslijediti odjeću koju vašim bebicama ne treba javite se ovdje pa se dogovirmo oko preuzimanja

Hvala!

clock-img

02.03.2017, 23:13

clock-img

aidana

pencil-img

833

Visnja je li djecak ili djevojcica?
Ja imam samo par stvarcica, svu odjecu do broja 86 sam podjelila. A prije 2 dana sam se rijesila i lezajke, jajeta i baby gym-a :(
Ja sve stvari koje cura preraste prosljedjujem pomozi.ba jer nemam nikog svog kome bi trebale. Ako je curica u pitanju mogla bih ubuduce sve sto moja preraste proslijedjivati njoj.

clock-img

02.03.2017, 23:17

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

dečkić je

ali možeš sve neutralno da proslijediš...mada kad je neimaština sve boje su dobrodošle.... dobila je nesto stvari sto će biti dobro nekih mjesec dana ....poslije bi bilo dobro da e probamo orgnaizovati ...od 3 mjeseca pa prema gore....

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

03.03.2017, 16:07

clock-img

aidana

pencil-img

833

Neutralni su samo bodici, ostalo su sve helankice, roze majcice, tunikice i sl. Ja mogu jedino tih par neutralnih stvarcica koje imam proslijediti, ali zaista nije puno.

clock-img

04.03.2017, 11:08

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Visnja koha tacno vel? Imam stvarcica sto su mi ostale uz radnje
Trebala bih se zaroviti i potraziti u paketima....kome i gdje dostaviti

clock-img

30.03.2017, 23:59

clock-img

Visnja RR