Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Evo još jedna zabavna!(nije mi pretraživač izbacio) Napišite šta biste poklonile osobi iznad vas-onako virtuelno! _____________________________Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
Hadzijsko odijelo
IZVORNA PORUKA: Nedi Hadzijsko odijelo
IZVORNA PORUKA: doublemum IZVORNA PORUKA: Nedi Hadzijsko odijelo Suze si mi natjerala Ugao za dnevni boravak
IZVORNA PORUKA: doublemum
rafaelo _____________________________To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje." Meša Selimović
Akvarijum _____________________________...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.
(Posto se Nedi kuci, ) lampu _____________________________Cvjetak<3curetak A-2005. Mamina maza E-2011
zeze meni bi akvarijum jako obradovao ,odavno muža muntam da mi to pokloni _____________________________To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje." Meša Selimović
IZVORNA PORUKA: Amam (Posto se Nedi kuci, ) lampu
Nedi skucit cemo te ovdje _____________________________...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.
IZVORNA PORUKA: zeze Nedi skucit cemo te ovdje
IZVORNA PORUKA: Nedi IZVORNA PORUKA: Amam (Posto se Nedi kuci, ) lampu(mozda narandzastu ?) Al da mi se slaze uz ovu seciju smeđu sa narandzastim jastucima
IZVORNA PORUKA: Nedi
IZVORNA PORUKA: Amam (Posto se Nedi kuci, ) lampu(mozda narandzastu ?)
zeze,moze li kakva slika..pojma nemam sta bih ti..bitno da se klika:-) ti meni mozes i kakav fin Bogati komplet tanjira..nemam ni jedan kompletiran
Jao mino obradovala bi me sa slikom aaauuuuuu Eto, ja cu tebi tanjire , samo ih zamisli :D Nedi tepih sa narandjastim sarama _____________________________...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.
prsten:) _____________________________26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav! 25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!
Knjigu :) _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
za medic kolace, neke po trudnickim zahtjevima
Med, i to slatki _____________________________"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "
za medic - neku lijepu ešarpu _____________________________Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
za animagical - neko "lako štivo" npr. 50 nijansi ( da malo odmori od učenja) za amru_ sa -tablete za spavanje ( da pređe iz noćne u jutarnju RR) _____________________________Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
Za MicoTico bih odabrala neki suvenir grada Sarajeva :) _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
IZVORNA PORUKA: medic slatki Za MicoTico bih odabrala neki suvenir grada Sarajeva :)
20 ćevapa u cijeli somun, s jogurtom je li ti dosta
IZVORNA PORUKA: Medi_87 20 ćevapa u cijeli somun, s jogurtom je li ti dosta
album za slike :))
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama