cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Poklon za trogodisnjaka

clock-img

22.02.2008, 11:37

clock-img

amdi

pencil-img

518

Naime, sace mom Amaru rodjendan pa se pitam sta je to sto motivise djecu za razvoj u tom dobu. On nije od one djece koja sjede i slazu kocke ili puzle, a ima brdo igracaka tipa autica...

veliki 22.3.2005
mala 17.7.2007

clock-img

24.03.2008, 12:31

clock-img

Antigona

pencil-img

153

meni su super one društvene igrice prilagođene tom uzrastu.
Recimo memory, onda ono kad love patkice i sl. Ima za kupiti u svim boljim radnjama dječijih igračaka, Turbo limach i sl.
Mi imamo memory i super nam je nije jeftino ali vrijedi, pogotovu u odnosu na ovu kinesku plastiku

clock-img

16.04.2008, 09:58

clock-img

majki

pencil-img

130

I mi sada u subotu idemo na jedan rođendan, dječaku je tri godine i neznam šta da mu kupim. Ima čini mi se sve moguće igračke i slikovnice. Sviđa mi se ideja o nekoj misaonoj igri ali neznam je li to prezahtjevno za trogodišnjaka. Koja od tih igara bi bila pogodna za ovaj uzrast?

clock-img

16.04.2008, 11:38

clock-img

peanut

pencil-img

56

Zavisi od sklonosti djeteta...Moji djecaci prvenstveno vole autice i garazice, ali vole i lego kockice, plastelin (playdoh-cini mi se, lahko se kasnije skida sa namjestaja)user posted image , ima i dodatke u vidu kalupa i sl, bojanku i drvene bojice...user posted image

clock-img

16.04.2008, 11:45

clock-img

majki

pencil-img

130

Pogledaću taj plastelin, s tim se može biti dosta kreativan, nadam se da će mu i mama biti zadovoljna poklonom jer ipak ona mora za njim pospremati. Hvala na savjetu.
pozdrav

Zadnji članci

article-img