Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Jel iko zna da li se kod nas u Sarajevu mogu napraviti magneti ali sa natpisom ili slikom koju mi zelimo? Ono slicno kao sto ljudi rade sa soljama, al ja bih zeljela na magnetu. Vidjela sam u BBi centru u kopirnici da prave slicno, al su magneti kao neka ploca, tanki kao linoleum izgleda..ja bih voljela bas klasicni magnet al unikatan da napravim
09.01.2013, 07:35
guildgear
2
ja bih voljela bas klasicni magnet al unikatan da napravim
i ja bi voljela neki klasicni magnet ali ne znam gdje ga ima kupiti jer vako kad nesto pisem pa da mi je na oku da ne zaboravim
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
27.09.2013, 14:50
elma.m
15
Improvizirajte. Napravite bedž, pa onda same zalijepite magnet sa druge strane. Beževe sam radila kod neke žene nasla je na facebooku, moze bilo koja slika koju joj pošaljete da se stavi. Imaju oni skroz maili i ono vecei.
Nadam se da sam pomogla
26.12.2013, 11:26
magbi
294
rade na otoci u trznom centru u onoj radnji mislim da se zove game over