cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Poklanjam stvarcice za bebu

clock-img

15.08.2011, 09:44

clock-img

mirjana

pencil-img

83

Drage moje, vjerovatno neka od vas zna za neki slucaju (ili postoji neka nasa forumasica), gdje ce beba biti uskoro rodjena (septembar-oktobar) a da su roditelji teskog materijalnog stanja....
Naime poklanjam jedan "paketic" sa robicom, dekicama, platnenim pelenama, dude, flasice, te kozmetika za bebice...ostalo mi je od moje djece dosta novih i neiskoristenih stvarcica, te ocuvane robice, onako za pocetak (1-3 mj. starosti), a meni aBd vise nece trebati :)
Ako imate takav slucaj, javite mi se da se dogovorimo kako proslijediti
Veliki pozdrav svima

clock-img

15.08.2011, 11:40

clock-img

mirjana

pencil-img

83

dogovoreno vec...hvala svima...
moderatori mogu obrisati temu...pusa :)

clock-img

21.08.2011, 18:46

clock-img

the8smile

pencil-img

1

Je li već sve poklonjeno?:)

clock-img

21.08.2011, 19:02

clock-img

animagical

pencil-img

5604

clock-img

18.01.2012, 18:20

clock-img

micamaca13

pencil-img

17

Pozdrav svim clanicama, prvi put sam na ovom forumu i htjela bih nesto pitati, a ne znam jesam li na pravom mjestu.Naime, ako neko ima garderobicu za bebu da bi poklonio, molim da mi se javi.Skupljam za malu bebu koja treba da se rodi krajem mjeseca, a roditelji su u jako teskoj situaciji da bi kupovali.Sakupila sam nesto od moje kcerke sto je ostalo, a ko ima da pokloni, bila bih od srca zahvalna.Hvala, pozz

Zadnji članci

article-img