Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Zene drage treba da stavljam plocice u kuhinju. Uredjujemo potkrovlje i treba da odaberem boju plocica u kuhinji. Sutra dolazi keramicar, a ja jos nista nisam smislila . Dakle, jako su mi se svidjele zidne plocice boje izmedju naradndzaste i zute, ali su podne plocice koje idu uz ove zidne grooozne. Totalno su druge boje i uopste mi se ne svidjaju. Ali su mi se jako svidjele podne plocice, boja izmedju crvene i bordo (ove podne nemaju veze sa ovim zidnim ). Sta mislite kako bi bilo da na pod stavim te crvene a na zid te zute? Da li ste negdje vidjeli takvu kombinaciju, kako vam se cini?
12.08.2012, 22:35
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: ksena
Zene drage treba da stavljam plocice u kuhinju. Uredjujemo potkrovlje i treba da odaberem boju plocica u kuhinji. Sutra dolazi keramicar, a ja jos nista nisam smislila . Dakle, jako su mi se svidjele zidne plocice boje izmedju naradndzaste i zute, ali su podne plocice koje idu uz ove zidne grooozne. Totalno su druge boje i uopste mi se ne svidjaju. Ali su mi se jako svidjele podne plocice, boja izmedju crvene i bordo (ove podne nemaju veze sa ovim zidnim ). Sta mislite kako bi bilo da na pod stavim te crvene a na zid te zute? Da li ste negdje vidjeli takvu kombinaciju, kako vam se cini?
meni ne ide ta kombinacija....ne mogu ni da je zamislim....
meni bi te boje brzo dasadile...
12.08.2012, 22:44
nanika
1399
Mislim da ti ta kombinacija i nije nesto
12.08.2012, 23:09
smajli80
688
IZVORNA PORUKA: ksena
A što ne bi pokušala sa bjelim i staviš npr.svaku 5. bjelu sa crvenim uzokrkom da malo razbiješ monotoniju. Meni se čini onako zgodna kombinacija
12.08.2012, 23:16
Skvo RR
4542
Kupi te podne, neka ti postavi keramicar i uzmi jednu i pogledaj u odgovarajucoj nijansi stakleni panel umjesto zidnih plocica....To ti postave oni kod kojih ga i kupis.
12.08.2012, 23:53
ksena
60
Joj zene, ja sam izgleda slijepa za boje . Muz i mama kazu da te zidne nisu ni zute ni narandzaste vec oker. Sta da radim, na mom spektru boje oker je izmedju zute i narandzaste . Staklo sada ne mogu stavljati jer necu uskoro kupovati kuhinju ( ceka bolje dane) a rekli su mi da kad uradim kuhinju mogu preko ovih plocica staviti staklo. Dakle, oker i crvena- bordo kombinacija kako vam se cini?