cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Pi-pi muskih beba :)

clock-img

10.04.2009, 20:04

clock-img

Anoniman

Se muške bebe popiske cim ih skinete a ako ne odmah onda kada ga operete i namazete i k'o za inat prije nego sto mu pelene obucete...Moj dragi sin je uspio zapisati do sada zid, pod a mene da ne govorim..neki dan mi je skoro usta potrefio..ja se nagela..tepam mu...ljubim mu stomak, noge a on fino-----------user posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 12.4.2009 17:28:33 >

clock-img

10.04.2009, 20:11

clock-img

Anushka

pencil-img

903

hehehe dadada, kazu da je zbog promjene temperature, pa kad ga skines ono mu kao hladnije pa piski da se ugrije, a mozda i zato sto je pritisnut pelenom pa kad ga oslobodis on se opusti i pissss.... ne znam, ja i muz se stalno zezamo stim ali nema vise dijela kuce a ni nas koji nije zapisan..

clock-img

10.04.2009, 20:17

clock-img

Anoniman

heheheh ..to oni teritorij zabiljezavaju garantuser posted image user posted image

clock-img

10.04.2009, 23:49

clock-img

HannaS

pencil-img

373

Ahahaha..zanimljivo,ali istinito.Vec sam to dozivjela s tudjim bebama,a uskoro cu i sa svojom aBd.Sve muske bebe to rade,al nikad se nisam zapitala zasto!user posted image user posted image user posted image

Moj Dindili... 12.05.2009

clock-img

11.04.2009, 00:20

clock-img

magde

pencil-img

136

daaaaaaa i ja znam da svi muske bebe to rade .a mi zenske smo kulturnije pa naravnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2009, 00:24

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: magde

a mi zenske smo kulturnije pa naravnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  e baš me nasmija. Svaka čast user posted image user posted image

clock-img

11.04.2009, 00:27

clock-img

magde

pencil-img

136

pa da moja beba uopste  nije to uradila a kad kakiuser posted image user posted image ne smes je gledati stidi se

clock-img

11.04.2009, 00:41

clock-img

Anoniman

E da, u pravu si. Moja kćerka je znala, kad je bila mala, sakriti si negdje u čošak i samo čuješ natezanje user posted image user posted image
Sorry, idemo mi baš off topic user posted image

clock-img

11.04.2009, 10:41

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

IZVORNA PORUKA: magde

daaaaaaa i ja znam da svi muske bebe to rade .a mi zenske smo kulturnije pa naravnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

11.04.2009, 12:49

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

E da, u pravu si. Moja kćerka je znala, kad je bila mala, sakriti si negdje u čošak i samo čuješ natezanje user posted image user posted image
Sorry, idemo mi baš off topic user posted image

A to je druga prica...ken.anje...to s uzitkom radi kada ga odmotam pa mu noge drzim prema stomaku...onako se odguruje od moje ruke i ceri se...a ja k'o svaka "ponosna"mama govorim bjavoooouser posted image ..imam i fotografije...cuvamih kada prvi put curu dovedeuser posted image

clock-img

11.04.2009, 20:10

clock-img

Okarica

pencil-img

1141

IZVORNA PORUKA: dadada

Se muške bebe popiske cim ih skinete a ako ne odmah onda kada ga operete i namazete i k'o za inat prije nego sto mu pelene obucete...

Nije mi se to jednom desilo, a imam curicu.
Moja se curica očito ne stidi ničega, a kultura joj izgleda nije jača stranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

clock-img

11.04.2009, 20:47

clock-img

ziki

pencil-img

1815

user posted image user posted image user posted image  i ja sam se slicno pitala ljetos evo linka teme
http://www.ringeraja.ba/forum/tm.asp?m=80858&mpage=1

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

11.04.2009, 21:53

clock-img

magde

pencil-img

136

imam pitanje.moja beba je skoro 4 meseci a stolica i je jos sarena jer je normalno a pije vestacko mleko novalak prezadovoljna sam.i ne pije mnogo treba 150 ona jedva 120.sta je sarena stolica???

clock-img

11.04.2009, 22:07

clock-img

magde

pencil-img

136

kako da joj otpetljam kosu ima puno kosa ali ne zelim da joj skratim zasto je skoro 4 meseci.

clock-img

12.04.2009, 15:49

clock-img

Amela83

pencil-img

277

Ehh... Moj mali miško ne samo da nas je sve redom bar jednom popiškio...on voli ostaviti i smeđkasto-žućkaste tragove svuda oko sebe user posted image user posted image user posted image user posted image Pud, pud i eto belaja. user posted image user posted image user posted image Trebali bi nositi zaštitnu opremu kad ga presvlačimo. user posted image A nas to uvijek tako nasmije! Duša maminauser posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 12.4.2009 17:29:04 >

clock-img

12.04.2009, 19:58

clock-img

belmac

pencil-img

379

ko je rekao da to rade samo muškići. moja curica to redovno radi....i ničeg se ne stidi! user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2009, 14:38

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: belmac

ko je rekao da to rade samo muškići. moja curica to redovno radi....i ničeg se ne stidi! user posted image user posted image user posted image

Naklon...user posted image user posted image

clock-img

13.04.2009, 14:45

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

A joj.....moj je šampion u pisanju mame!!! Piski me i smije se tako slatko kao da kaze "e sad mamice ne mozes na posao ja sam te sredio". KAd smo mu trebali uhvatiti pisu za analizu, vise od sat vremena smo ga drzali golog i zabavljali da lezi tri dana i nije se htio upiskiti. A inace.........stalno nas piski i smije se 

24.12.2007.
24.o9.2013.

Zadnji članci

article-img