Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Zna li neko vec adresu ili br.telefona nekog privatnika pedijatra(pedijatrice) u Tuzli? Uskoro dolazimo u Tuzlu,pa reko da se obezbjedim informacijama za nedaj Boze!
Moja rodica je svoju djevojcicu cesto vodila doktoru (e sad ne znam kako se pise) koji se zove Alabajdzi. Ima izuzetno opremljenu ordinaciju u Tuzli , a hvali ga i kao strucnjaka, samo je dosta hladan , ne prica puno, ali odradi posao kako treba. To su njena iskustva. Sigurno jos neko iz Tuzle ima informacije o njemu. Ne znam broj telefona, ali se mogu raspitati ako zelis , pa ti javiti.
i ja sam čula za tog doktora mi nismo bili kod njega jer idemo u Dom zdravlja ali znam ljude koji ga hvale br. tel. se može dobiti na informacijma dr. Alabajči
21.05.2008, 21:40
rozi
745
Drago mi je cuti pozitivno misljenje o njemu, jer ce i meni zatrebati sigurno. Kod nas u DZ rade samo dvije pedijatrice koje stalno djeci prepisuju iste sirupe i mnoge moje prijateljice su zavrsile u bolnici sa djecicom. To gledam godinama i necu se puno oslanjati na njih. Hocu, Ebru, sad sam tek dosla kuci i upalila racunar, pa mi kasno zvati. Javljam ti uskoro, u ova 2-3 dana, a ako krecete ranije javi da sutra nazovem.
21.05.2008, 22:04
ebru
456
o rozi hvala ti ma ne zuri krecemo aBd 2 juna
kako tvoj tibo,mrdal se bebica? negdje sam procitala (mozda grijesim)da ti je sad 7.mj?!
Ima i Dr Tobudić Mirela ordinacija joj je na Stupinama B-11 br. tel. 061 / 184-261 radi i u DZ ali i privatno svaki dan kada nazoveš. Stvarno je prijatna i OK sa lijekovima
Ebru, ja sam takodjer cula za doktora Alabajčija. Kazu da je dobar, znam gdje mu je ordinacija pa ti to mozda moze pomoci, ali nemam kontakt telefon (mislim da ga mozes dobiti na informacijama). Inace on ima privatnu ordinaciju u kuci, koja se nalazi u Ši Selu. Zao mi je sto nemam vise informacija.
22.05.2008, 09:31
ebru
456
Hvala swetty,jel otprilike kod dzamije u si selu ili...?
U blizini dzamije se nalazi, vidi se kuca sa ulice (sa glavne saobracajnice), velika zuta kuca, mislim da je na sprat. Ako cak i nekog pitas vjerujem da ga svi znaju.